Katy Perry och Orlando Bloom har varit ett par sedan 2016, och för bara en vecka sedan gick de ut med nyheten om att de väntar sitt första gemensamma barn tillsammans.

Det var i samband med att Katy Perry släppte musikvideon till sin nya låt, Never worn white, som bebislyckan avslöjades. Där sjunger artisten nämligen om rädslan för att binda sig, men också om upprymdheten kring att få dela livet med någon. Videon avslutas sedan med att Katy Perry är klädd i en vacker vit klänning samtidigt som hon står och smeker sin gravida mage.

“Vi är exalterade och glada”, kommenterade Katy Perry på Instagram kort efter att videon släppts.

I en ny intervju berättar artisten nu vidare om graviditeten, och förklarar att det absolut inte var en självklart för henne att bilda familj.

”Har jobbat på att bli redo”

Det är när Katy Perry gästar det australiensiska radio-programmet Fifi, Fev & Byron som hon berättar mer om relationen till Orlando Bloom, och familjens planerade tillökning. Hon förklarar bland annat att hon alltid gillat idén om att få barn, men att det inte var förrän nyligen som hon kände sig helt redo att ta steget.

– Jag tror definitivt att allt förändras. För ett par år sedan vad jag inte alls där, men sedan dess har jag jobbat på att bli redo. Nu är vi här, och jag känner mig mer redo än någonsin, säger hon bland annat och fortsätter:

– Det är min tur nu, och det känns helt rätt.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Katy Perry: Jag hoppas att det blir en flicka

Katy Perry om hur hon höll graviditeten hemlig

Katy Perry är gravid – bebislyckan med Orlando Bloom

Mest läst