Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Kenza i tårar efter händelsen med sonen Nikola på förskolan

26 jan, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt, instagram
Lille Nikolas första dag på förskolan blev en tårfylld historia för gravida mamma Kenza Zouiten Subosic. Nu delar hon med sig av de starka känslorna som alla i hennes situation nog kan relatera till.
Annons
5 Saker du inte visste om KenzaBrand logo
5 Saker du inte visste om Kenza

Influencern Kenza Zouiten Subosic, 29, är gravid med sitt och maken Aleks andra barn. Samtidigt håller hon i dagarna på att skola in deras förstfödde, 1,5-årige sonen Nikola, på förskolan. Det är idel känslostormar, vittnar en gråtande Kenza om på sin Instagram story.

Promenerar tårögd hem

Kenza har sedan tidigare berättat om hur hon och maken beslutat att från den dagen Nikola börjar förskolan inte längre exponera hans ansikte i sociala medier.

”Det är för hans egen säkerhets skull nu när han tar sina första små steg ut i den stora vida världen utan oss”, har hon förklarat för sina följare på Instagram.

Och nu när dagen är kommen för Nikola att börja förskolan har det visat sig vara riktigt tufft för Kenza. I en serie bilder på Instagram story skriver hon under tisdagen:

”Lämnade precis av honom för sin första dag på förskolan utan någon av oss där... neeej jag gråter inte”.

Annons

På bilden syns hur Kenzas ögon är vattniga av tårar.

Tackar andra mammor för stöd

Kenza fortsätter:

”Han var helt fine och noterade inte ens att jag gick och han älskar det där men jag är ett VRAK nu haha var tvungen att stanna och fulgråta mot en vägg på vägen hem”.

En timme senare postar hon en bild där hon beskriver hur hon ska ta sig samman pch äta frukost innan det är dags för ett besök hos barnmorskan. Kenza berättar att hon jobbar hemifrån och är på stand-by ut i fall att sonen skulle behöva henne under dagen. Hon tackar samtidigt sina mammaföljare för allt gulligt stöd de skickat i privata meddelanden.

Visar upp sonen efter hämtning

Kenzas känslosamma bildserie i story avslutas några timmar senare med en bild på sonen som går i snön iförd prickig overall och blå mössa med bollar på. Två emojis får summera hennes sinnesstämning efter den tuffa dagen: ett rött hjärta och en emoji med tårfyllda ögon.

LÄS MER:

Annons