Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 29, och maken Aleks Subosic, 35, väntar sitt andra barn. Under söndagen avslöjade Kenza den stora nyheten i ett inlägg på Instagram, där hon skrev:

”Din mamma, pappa och storebror, vi väntar alla på dig! Vår lilla familj växer!”.

Öppnade upp om gravidkampen

Det var i början av förra året Kenza gick ut med att hon och maken väntade sitt första barn. I samband med avslöjandet av den stora nyheten öppnade Kenza upp om parets tuffa kamp för att bli gravida. Under en längre tid hade de kämpat för att kunna utöka familjen, men helt utan resultat. Strax innan hon skulle påbörja det tredje IVF-försöket blev hon plötsligt gravid på naturlig väg.

I juni 2019 föddes sonen Nikola och lyckan var total. Tillsammans med den första bilden på sonen beskrev Kenza sina känslor över att äntligen få ha blivit mamma efter den stora utmaningen. Sedan dess har hon flitigt uppdaterat sina följare om livet som mamma.

Många gånger har Kenza fått frågan kring hur de tänker gällande att utöka familjen. Att paret har velat ha fler barn är inget de stuckit under stolen med men Kenza har även lyft att paret inte vetat om de kommer att få möjligheten.

– Vi är jätteglada och tacksamma för att det funkade med Nikola, men vi vill ha fler barn och det är ju ingen självklarhet att det går. Jag känner mig stressad eftersom man inte vet exakt när jag kommer hamna i klimakteriet. Det kan handla om nästa år i värsta fall, har hon tidigare sagt till tidningen Mama.

Stora glädjen efter beskedet

Men nu visar det sig att Kenza och Aleks fått möjligheten att ännu en gång bli föräldrar. På en bild tillsammans med maken och Nikola syns Kenza med handen på sin gravidmage – och under inlägget regnar gratulationshälsningar in. Det är både kända namn och okända namn som gläds åt den stora nyheten.

”WOW GRATTTIIIISSS”, skriver Bianca Ingrosso.

”Jag smäller av!!!!!!! Stort grattis”, skriver Marie Serneholt.

”MEN GUUUD!!! GRATTIS”, skriver Sanne Alexandra Josefson.

Foto: TT

LÄS MER:

Kenza Zouitens egna ord – så förändrades kroppen efter förlossningen

Kända mammor ställer sig bakom Kenza – ammar offentligt

Kenza Zouiten svarar på vaccinkritiken mot sonen: ”Jätteupprörd”

Mest läst