Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Kenza Zouiten Subosic har fått sitt andra barn

06 mar, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt, instagram
Lillebror är här! Influencern Kenza Zouiten Subosic, 29, har fått sitt och maken Aleks andra barn. Se första bilden på den nyfödde!
Annons
5 Saker du inte visste om KenzaBrand logo
5 Saker du inte visste om Kenza

Inget är som väntans tider. Efter att ha gått över tiden har influencern Kenza Zouiten Subosic nu äntligen blivit tvåbarnsmor åt sitt och maken Aleks andra barn.

I ett inlägg på Instagram meddelar hon att lillebror kom till världen fredagen den 5 mars.

Föddes på fredagen

Kenza var beräknad att föda den 1 mars men dagarna gick och hon konstaterade snart att det var precis som när hennes förstfödde, drygt 1,5 år gamla Nikola, skulle ut – det dröjde. På sin Instagram story förklarade Kenza på tisdagen att man skulle försöka sätta igång förlossningen.

”Igår kväll började mina värkar och de blev mer och mer smärtsamma”, skrev hon, och fortsatte:

”De kom med 6-8 minuters intervall och jag bara väntade på att de skulle bli mer frekventa. Men så saktade de ned istället precis som med Nikola!”

Annons

Hon beskrev hur den tidigare förlossningen varit utdragen då hon gick i flera dagar med värkar och att hon till sist fick bli igångsatt ”med en liten ballong”.

Sattes igång med hinnsvepning

”Hur som helst”, fortsatte hon i Story och beskrev vidare sin måndagskväll. ”Värkarna fortsatte hela natten fast med 10-15 minuters intervall och nu ganska så lugnt..”

Kenza förklarade sedan i sin Story att hon skulle få en hinnsvepning under tisdagsförmiddagen.

”Nikola kom ut 12 dagar sent så jag vet att det kan dröja flera dagar till, men jag hoppas att det sätter igång väldigt snart”, skrev hon på bilden.

Och visst kom förlossningen igång!

Vad ska lillebror heta?

På den bild som Kenza nu postat under lördagsförmiddagen syns hon ligga i en säng med sin nyfödde i sina armar. Bildtexten lyder: ”5.3.21 lillebror är här”.

Sedan tidigare har Kenza delat med sig om planerna för babynamnet som ännu inte avslöjats.

– Val av namn är under diskussion. Jag måste nog övertala lite mer för Aleks är inte helt såld på mitt förslag. Men jag tänker att min röst väger tyngst, sa Kenza för två månader sedan i en intervju med magasinet Mama.

LÄS MER:

Annons