Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Killing Eve säsong 3 flyttas på HBO – se nya trailern

01 apr, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Grattis alla fans! Nu tidigarelägger HBO Nordic den efterlängtade säsongspremiären av Killing Eve med Sandra Oh och Jodie Comer i huvudrollerna.
Annons

Den brittiska serien Killing Eve hade premiär 2018 och blev omedelbart en succé i tv-soffor världen över. Den mörka komedin om den uttråkade MI5-agenten Eve och lönnmördaren Villanelle har sedan dess hyllats av kritikerna och fått otaliga utmärkelser vid en mängd galor. Nu är tv-serien tillbaka med en tredje säsong – och det tidigare än beräknat.

Enligt Expressen-bloggen Spoiler Alert flyttas premiären på HBO Nordic från den 27 april till den 13 april för att fylla tablån efter The Walking Dead’s uteblivna säsongsfinal. Avsnittet, som inte slutförts på grund av coronavirusets utbrott, ska i stället sändas senare i år.

En bild på skådespelerskan Sandra Oh, som spelar MI5-agenten Eve i tv-serien Killing Eve på HBO.
Sandra Oh spelar MI5-agenten Eve i tv-serien Killing Eve på HBO.

Handlingen i säsong 3 av Killing Eve

Vad kan vi då vänta oss i den nya säsongen av Killing Eve? Så här skriver HBO Nordic i sin programbeskrivning:

Annons

Under den tredje säsongen av Killing Eve försöker Eve (Sandra Oh) och Villanelle (Jodie Comer) var och en att leva sina liv utan kontakt med varandra. För Villanelle, lönnmördaren utan jobb, är Eve död. För Eve handlar det om att hålla sig gömd så Villanelle aldrig hittar henne. Men ett chockerande dödsfall gör att de två kvinnornas vägar korsas igen.”

Nyligen släpptes även en trailer till säsong 3, med ett smakprov på vad som komma skall. Se den här nedan!

Killing Eve säsong 3 – se trailern:

Foto: HBO//TT

LÄS MER: 

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons