Kim Kardashian fräser efter anklagelserna mot dotterns tavla.
Hela bakgrunden till Kim och Kanyes kärlekshistoria
Slå på ljud

I veckan delade Kim Kardashian en bild på en tavla, som hon låter följarna veta är målad av 7-åriga dottern North. Och inte kunde man ana att målningen över ett landskap skulle komma att skapa en sådan stor kalabalik. För just nu brinner det på sociala medier, där vissa menar att den tävlan absolut inte skulle kunna vara skapad av en sjuåring.

”Jag ska gå snart, men jag kan bara inte släppa tanken att North West inte alls målade den”, twittrar en av många, många tvivlare. Hundratals är enade i sitt tvivel gällande konstnären bakom tavlan – och de tror att det inte var North som målade den.

Kim Kardashian är förbannad

Men likt en lejoninna kliver mamma Kim Kardashian ut till sin dotters försvar på sociala medier, och slår fast att tavlan visst är målad av dottern.

”LATJA INTE MED MIG NÄR DET HANDLAR OM MINA BARN!!!”, börjar Kim Kardashian sitt långa meddelande på Instagram, där hon även förklarar att North gått en oljemålnings-kurs tillsammans med en kompis.

”North har arbetat otroligt mycket med den här tavlan, och det tog veckor. Och eftersom jag är hennes stolta mamma ville jag nu dela den...”

Kim Kardashian visar även upp Kanyes konst

Inlägget fortsätter: ”Vuxna människor bryter ihop över tavlan, och tvivlet över att min dotter faktiskt målade den. Hur vågar ni anklaga barn som gjort asballa grejer, för att inte vara personen bakom det? Sluta gör bort er själva nu, sluta sprid negativ energi och låt alla ungar vara BÄST”

Utöver att publicera sitt ilskna meddelande på sin Instagram-story, visar hon även upp skärmdumpar på flera av de gliringarna som dottern fått, vilka som fått hennes mamma-hjärta att brista. Och som att ännu en gång få tyst på taskmörtarna, visade hon även upp bilder som pappa Kanye West målat och ritat i sina ungdomsår, för att visa att konstnärskapet kom med blodet.

Tavlan som skapat kalabalik

Norths tavla som orsakat så mycket rabalder!

Och här visar Kim Kardashian upp Kanyes konst från ungdomsåren

Foto: Instagram/TT

LÄS MER:

12 kändisar med riktigt häftiga utbildningar

Kim Kardashians rånare talar ut i ny bok

Kylie Jenners kalas för Stormi, 3 bröt mot coronareglerna

Mest läst