Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria
1:39

Efter reklamen: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

(1:39)

Slå på ljud

960 kvadratmeter högt upp i en 62 våningar hög skyskrapa fylld av lyx – det är David och Victoria Beckhams hem.

00-talets absoluta power couple flyttade till Miami när forna fotbollsproffset David Beckham gick in som delägare i fotbollslaget Inter Miami CF, som han nu också är ansiktet utåt för.

Även om två av parets fyra barn är så pass gamla att de snart kommer flytta hemifrån om de inte redan har gjort det, så valde familjen alltså en enorm lyxvåning i det minst sagt extravaganta höghuset ”One thousand museum” i centrala Miami – som de betalade 24 miljoner dollar för – alltså närmare 200 miljoner kronor. Höghuset ligger precis vid vattnet och väcker uppmärksamhet hos båtarna som åker förbi med sitt speciella utseende.

David och Victoria Beckhams lyxhem

De 960 kvadratmetrarna görs bland annat upp av fem sovrum och 6,5 badrum – så även om barnen flyttar hemifrån så har de varsitt eget rum vid behov. Hemmet har dubbla våningar med enorm takhöjd på vissa ställen, och genomgående modernt rundad former. I vardagsrummet sträcker sig fönster från golv till tak och bjuder på en fantastisk utsikt över hamnen och vattnet. Även från matsalen och matbordet kan man blicka ut mot det stora blå.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

För en modeikon som Victoria Beckham – och även David Beckham har ju varit känd för sitt modeintresse – är en bra garderob av största essens. Det har de fått i lyxhemmet, med mörkt trä, glasgarderober och stora förvaringsytor där deras dyra kläder kommer till sin rätt.

Om inte havet lockar har Beckhams – och de andra som bor i ”One thousand museum” – tillgång till två stora pooler, både utomhus och inomhus.

Läs mer:

Kändisarna berättar: Därför slutade vi med botox och ingrepp

Cruz Beckhams högsta dröm – gå i mamma Victorias fotspår

Wannabe och 7 andra Spice Girls-låtar vi sjungit helt fel text till

Mest läst