Kristin Kaspersen
Slå på ljud

I dessa coronatider är det inte många som höjer på ögonbrynen åt att feber hälsar på i kroppen. Det är ju som bekant ett vanligt symptom på virusets framfart. Men programledaren och tv-profilen Kristin Kaspersen har i tysthet kämpat mot en feber som ingen tycks kunna förklara. Nu öppnar hon själv upp om oron.

Läkare har ingen förklaring

I ett inlägg på Instagram story skriver hon:

”Har under några månader haft feber var och varannan dag. Läkaren fattar inte något då de tagit alla prover som går i princip, röntgen etc”, skriver hon och fortsätter med att förklara att man inte kunnat påvisa någonting konkret i kroppen:

”Finns inga aktiva virus eller bakterier. Alla prover och EKG är som på en 25-åring. Men febern har varit där.”

Kritiserad alternativ-medicinsk behandling

Anledningen till att Kristin Kaspersen väljer att berätta är att hon nu hittat en metod som tycks fungera mot den mystiska febern. Bilden som hon postat föreställer en maskin för så kallad bioresonans, en ifrågasatt alternativ-medicinsk behandling.

I en artikel på SVT Nyheter beskrivs hur metoden ”uppges vara baserad på 'kvantfysiska teorier'”. Hur den marknadsförs som att ”kunna hitta blockeringar i kroppen med hjälp av en slagruta och en metallplatta” och att man använder ”en maskin som avger specifika frekvenser som ska få organen i balans, så att kroppen kan självläka.”

Kristin Kaspersen hyllar metoden

Kristin Kaspersen bedömer metoden som gynnsam. I sitt inlägg fortsätter hon nämligen:

”Efter 5 ggr BIORESONANS har jag inte haft feber på 10 dagar!!! Behandlingen fortsätter då vi ska bygga upp immunförsvar och energin. Så tacksam!”.

Källa: SVT Nyheter

LÄS MER:

Filip Lamprecht och Linn Hegdal om sin verkliga relation

Peg Parneviks irritation i barnfrågan: ”Alla förväntar sig”

Kristin Kaspersen om hur det är att vara svärmor till Peg Parnevik