Lady Gaga på röda mattan är glad

Under karantänen är det många som väljer att experimentera med sitt hår, med varierade resultat. En del färgar och klipper sig, andra låter istället håret vila från produkter och färg. Flera kändisar har visat upp sina förvandlingar på sociala medier och nu hakar även artisten Lady Gaga på trenden.

I ett inlägg på Instagram visar hon upp en blekt rosa nyans på håret. Och istället för det annars så stylade håret låter sångerskan svallet hänga härligt fritt och till synes ostylat.

Lady Gaga valde att prova på rosa som hårfärg redan i vintras, men då med en betydligt starkare och djupare nyans av färgen:

Lady Gagas rosa hår hyllas

Lady Gagas följare verkar uppskatta den nya blekrosa nyansen på sångerskans hår. Kommentarsfältet har nämligen fyllts av hyllningar och fans som nu också vill färga håret rosa:

”Så vacker i rosa.”

”Den här hårfärgen är allt!”

”Hon får mig att också vilja ha den här nyansen av rosa på håret”, är några av kommentarerna.

Många kommenterar också med orden ”sour candy” eller ”pink sour candy” vilket ungefärligt kan översättas till ”rosa surt godis”. Det är nämligen den nyans sångerskan har på sitt hår, men det är också en av hennes låtar på nya albumet Chromatica.

Fler kändisar som visar sitt naturliga hår

Och det är fler kändisar som gör förändringar med sina hår just nu. Modellen Kendall Jenner valde nyligen att byta ut sitt mörka hår mot en ljusare, honungsblond färg.

503 Service Unavailable

Sångerskan Jennifer Lopez visade för ett tag sedan upp sitt naturligt lockiga hår på en bild på Instagram.

Även popstjärnan Ariana Grande låter sitt hår vila under karantänen.

”Get a load a dis”, skrev hon i ett inlägg på Twitter för ett tag sedan och syftar på att hon har mycket lockar i håret.

Foto: TT, Intstagram

LÄS MER: 

Allt vi vet om Lady Gagas pojkvän Michael Polansky

Hollywoodstjärnornas största hårförändringar

Jennifer Lopez visar upp sitt naturligt lockiga hår

Mer läsning

Femina