Lars Lerin om livet som fyrabarnspappa: ”Hade aldrig kunnat föreställa mig”
Lars Lerin och Juniors kärlekssaga
0:51

Efter reklamen: Lars Lerin och Juniors kärlekssaga

(0:51)

Slå på ljud

Så sent som i januari i år utökades familjen från fyra till sex, när Lars Lerin och maken Junior åkte till Brasilien och hämtade hem tvillingflickorna Iris och Gerd. Sedan innan bestod barnaskaran av sönerna Gabriel och Rafael.

Familjen växte i januari

Iris och Gerd var 2,5 år gamla när de kom hem till familjen. Egentligen var tanken att de skulle kommit till Sverige tidigare, men pandemin hindrade processen. Det var Nya Wermlands-tidningen som först rapporterade om att makarna skulle skulle bli föräldrar till tvillingflickorna, och redan innan de kommit till Sverige förstod Lars Lerin att det skulle bli en stor omställning.

– Vi måste ha hjälp. Jag känner att jag måste få ha tid för att måla för att annars kan inte jag klara mig, sa Lars Lerin då.

Lars Lerin: Därför ansökte jag om skilsmässa från Junior

”Det är full rulle hela tiden”

När Lars Lerin nu gästar P4 Extra Gästen berättar han bland annat om det nya livet som fyrabarnspappa. Och som han anat har familjelivet gjort det svårare för honom att finna tid att lägga på konsten.

– Jag ser till att det blir några timmar varje dag, men det är ju mindre nu eftersom vi har så mycket småbarn. Det är klart att det tar sin tid. Det ska köras till olika fotbollsträningar och till skola, det är ett liv som jag aldrig hade kunnat föreställa mig att vara med om, säger han i radioprogrammet.

Lars Lerin, Junior" och sönerna Gabriel och Rafael i somras.

Lars Lerin, Junior och sönerna Gabriel och Rafael i somras.

Ja, hemma hos familjen är det sällan en lugn stund.

– Man får liksom hålla i sig lite grann sådär, för det är full rulle hela tiden, berättar Lars Lerin vidare.

Mest läst