Leighton Meester och Adam Brody ihop
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood
Slå på ljud

2007 hade  succéserien Gossip Girl premiär. En hel värld bänkade sig framför tv:n för att följa de välbärgade ungdomarnas vardag på Upper East Side i New York.

Originalcasten från Gossip Girl.

Originalcasten från Gossip Girl.

Skådespelarna som var med i serien blev superstjärnor över en natt och än i dag syns namn som Blake Lively och Ed Westwick på Hollywoods röda mattor.

Leighton Meester väntar barn med Adam Brody

Skådespelerskan Leighton Meester spelade Blair Waldorf i serien där hennes  diadem, rosetter och feminina klädstil gjorde henne till en stilikon för många runt om i världen. Nu väntar hon sitt andra barn med skådespelaren Adam Brody, rapporterar The Daily Mail.

Leighton Meester och Adam Brody håller om varandra

Leighton Meester och Adam Brody väntar sitt andra barn ihop, enligt brittisk media.

Den brittiska tidningen har publicerat bilder på paret som är ute och promenerar i Los Angeles med sin fyraåriga dotter Arlo Day Brody. Leighton Meester har en grå t-shirt med svarta snickarbyxor över och under syns en stor och härlig bebisbula!

Tidningen har försökt att nå en representant för skådespelerskan för en kommentar men ännu har varken Leighton Meester eller Adam Brody bekräftat graviditeten.

Höll bröllop och bebis hemligt

Paret började dejta 2013. Adam Brody spelade Seth Cohen i tv-serien O.C. och fansen älskade att de två skådespelarna från de olika serierna fann kärleken i varandra.

De har dock alltid varit hemlighetsfulla med sin relation och när de fick sitt första barn höll de det hemligt i flera månader. Även bröllopet 2014 hölls i allra största hemlighet. Vid några få tillfällen har de synts ihop på röda mattan men de uttalar sig sällan om varandra eller om relationen.

Fansen tror nu att även denna graviditet kommer att hållas så hemlig som möjligt, och att det kommer dröja länge innan Hollywoodparet bekräftar den kommande bebislyckan.

Foto: TT

LÄS MER:

Kommer du ihåg Leighton Meester från Gossip Girl? Så ser hon ut i dag

8 kändispar som träffades på vita duken

Här är första bilden på Blake Lively och Ryan Reynolds bebis