Brittiska popstjärnan Lily Allen, 35, och David Harbour, 45, som så många känner igen från succéserien med vibbar från åttiotalet, Stranger things, har kilat stadigt sedan förra sommaren. Och nu verkar det som att turturduvorna äntligen känner sig redo för att slå sina påsar ihop på riktigt, eftersom de enligt People ansökte om äktenskapscertifikat i Las Vegas under måndagen.

Giftermålet bör ske inom ett år

Än så länge har inte paret sagt ja till varandra under romantiska omständigheter, men äktenskapscertifikatet ska vara giltigt i ett år. Så snart kan man nog räkna med att klockorna ringer för de lyckliga två.

Man började misstänka att paret var ett par, i augusti förra året, när man sett sötnosarna lämna Piccadilly Theatre i London tillsammans. De såg pjäsen The Lehman Trilogy, men valde att lämna i pausen och hoppade in i en taxi tillsammans. Då antog många att de bara var vänner som gick på teater ihop men senare i oktober skulle fåglarna viska om deras kärlek.

Bling-bling på ringfingret

Avslöjandet om deras förlovning uppdagades nu i våras, efter det att Lily Allen publicerat en bild på Instagram. Bilden föreställde henne själv i spegeln, men inte kunde hon dölja att hennes vänstra ringfinger var prytt med en stor ring. Givetvis rasade gratulationer och frågor in i artistens kommentarsfält, och hennes kryptiska svar på frågan om hon är förlovad var:

”Första regeln i förlovningsklubben….”

Det blir Lily Allens andra äktenskap

Artisten Lily Allen är född och uppvuxen i London och var tidigare gift med Sam Cooper och tillsammans har de två små döttrarna Marnie Rose, 7, och Ethel Mary, 8. David Harbour som man känner igen som den snälla och alkoholiserade polischefen Jim Hopper i Stranger things är från New York. Idag flänger paret runt en del med barn och delad vårdnad, men de ser sin hemmabas som Kalifornien.

Foto:

LÄS MER:

Runar berättar sanningen om Carola: "Jag har varit tyst i alla år"

7 inspirerande kvinnor som kämpar för att världen ska bli bättre

Här är kändisarnas reaktioner på att Donald Trump blir USA:s nästa president