Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lisa Nilsson: Därför ska jag inte leva ihop med en man

29 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Lisa Nilsson: Därför ska jag inte leva med en man
Lisa Nilsson separerade 2015, sedan dess har hon levt utan en partner. I podcasten Hitfabriken förklarar hon nu varför hon säger att hon inte borde leva ihop med en man.
Annons
VIDEO: Se 6 saker du inte visste om Lisa NilssonBrand logo
VIDEO: Se 6 saker du inte visste om Lisa Nilsson

Lisa Nilsson lever utan en partner sedan sju år tillbaka. Artisten har varit singel sedan 2015, då hon separerade från ex-maken Niklas Medin.

– Mitt liv nu sedan sex år tillbaka är ett ensamstående varannan vecka-liv. Inga relationer, sa Lisa Nilsson i en intervju med Expressen förra året. I samma intervju berättade hon att hon tidigare använt sig av dejting-appen Tinder, men att det inte riktigt var något för henne. Hon trivs som singel.

”Jag har jättesvårt med relationer som ska bestå”

I podcasten Hitfabriken berättar Lisa Nilsson nu om sin syn på relationer och svårigheterna med dem.

– Jag har jättesvårt med relationer som ska bestå och jag har varit tvungen att lite grann ta det som kommer och vara glad om det någonsin kan bli något. Att jag har två barn är en bragd, säger hon i podcasten och fortsätter förklara:

Annons

– Dels tror jag att det är en lite skev utgångspunkt när det gäller vem är man när man går in i en relation? Är det verkligen jordat och förankrat eller är det hoppet som styr rörelserna? Jag tror att jag har varit lite utanför mig själv många gånger tack vare just succésagor och kändisskap och så där som jag inte riktigt har vetat vad man gör med.

Hoppas på att träffa någon i framtiden

Hon säger att hon inte ska leva med män, men samtidigt tror och hoppas hon på att hon en dag träffar någon att dela livet med.

– Jag är så lättpåverkad också, det är därför jag säger att jag ska inte leva med män, de har för stort inflytande över mig, säger hon i podcasten.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: 5 tecken på att du skulle vara lyckligare som singelBrand logo
SE OCKSÅ: 5 tecken på att du skulle vara lyckligare som singel
Annons