Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Livsdrömmen i kras – Isabella Löwengrip tar en paus

19 feb, 2020 
AvMalin Ny
Isabella Löwengrip har stött på motgång efter motgång den senaste tiden och sålde nyligen av sitt älskade livsverk – Löwengrip Beauty. Nu tar hon långledigt för att fokusera på sina barn.
Annons

I dagarna blev det klart att Isabella Löwengrip säljer sitt älskade livsverk Löwengrip Beauty, ett skönhetsbolag där influencern har lanserat hud- och hårvårdsprodukter i eget namn. Influencern, tillsammans med vdn i bolaget, Pingis Hadenius, bestämde sig för att sälja sina andelar till Dermanordic, ett norskt distributionsföretag av hudvård och smink.

– Att en ledande aktör som Dermanordic förvärvar Löwengrip är ett kvitto på att vi har utvecklat ett varumärke med produkter som står sig starka på marknaden. Från starten har vi lagt stor vikt på produktkvalitet och produktion i Sverige vilket vi kommer att fortsätta med under Dermanordic ägande, sa Isabella Löwengrip till Expressen.

Beskedet kom efter att Isabella Löwengrip kämpat med karriärsmässiga motgångar en längre tid. Bland annat har hon varit tvungen att ställa in en flytt till New York på grund av att pengarna i hennes företag började ta slut. Dessutom har hon fått avskeda anställda för att företaget inte skulle gå i konkurs. Löwengrip förlorade också en hel del kunder och samarbeten när det kom fram att hennes besöksstatistik var missvisande.

Annons

Isabella Löwengrip vill satsa på ett enklare liv

Trots alla hinder ser bloggerskan fram emot en ny start i livet. Nyligen skrev hon att hon kommer att flytta närmare exmaken Odd, som hon har barnen Sally och Gillis med. Från början hade hon tänkt att flytta in till de centrala delarna av Stockholm men valde bort det efter att ha bett sina läsare om råd.

”Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren”.

I ett nytt inlägg skriver hon också att hon kommer att vilja satsa på ett betydligt enklare liv i framtiden, ett beslut som är inspirerat av exet Erik Selin som hon beskriver som en av sina ”närmaste vänner”.

”Det blir inga mer assistenter, kockar eller chaufförer eller dylikt. Jag har köpt ett vanligt hus till mig och barnen på Lidingö (inflyttning 1 april) och där vill jag ha en vanlig vardag. Ge dom ett vanligt liv”, skriver hon i inlägget.

Annons

Tar långledigt för att vara med barnen

Isabella Löwengrip avslöjar också att hon kommer att ta en lång paus och vara ledig – ända fram till oktober då hon fyller 30 år.

”Jag ser fram emot att kunna tillbringa ännu mer tid med mina barn. Inga mer stressiga kvällar med jobbsamtal, möten hemma hos mig med kollegor eller för mycket nannytid. Nu kan jag vara ledig och ännu mera mamma”, avslutar hon.

Foto: TT

Läs mer: 

Annons