Lotta Lundgren avslöjar – knepet hon tar till i bråken med Erik Haag

Under inspelningarna av Historieätarna hittade programledarkollegorna Lotta Lundgren och Erik Haag kärleken i varandra. Året var 2013, och i samma veva valde både Erik och Lotta att lämna sina tidigare relationer. Paret bekräftade dock inte relationen förrän tre år senare, 2016.

Lundgren-Haag har sedan dess synts flitigt i rutan, men valt att ligga lågt med information om sitt liv ihop. Fram tills nu.

För ett tag sedan gästade Lotta podcasten Della Q, och där valde hon att berätta om förhållandet med Erik och deras liv som särbos.

– Jag bor varannan vecka hos Erik. Han bor i södra skärgården på en väldigt folktom ö där det i stort sett bara bor rådjur, träd och Erik, förklarade Lotta och fortsatte:

– Han blir verkligen jättearg om jag berättar det här, men han bor superfint. I ett väldigt gulligt 1800-talshus med ett stort växthus och en sluttande trädgård. Sen har han höns och rosor som växer överallt. Det är ett boende som liksom doftar privat, här ser man inte en käft på en vecka.

Därtill har Lotta nu gjort en intervju med tidningen Café, där hon avslöjar ytterligare detaljer om parets relation.

Det gör Lotta när hon och Erik bråkar

Intervjun går ut på at Lotta får svara på diverse snabba frågor, bland annat hur det känns att vara kär, varpå programledaren svarar:

– Som att äntligen bli räddad från sig själv med inslag av upplösning och kontrollförlust.

Lotta får dessutom i uppgift att berätta när hon senast grät, och med det svaret kommer ett nytt besked om relationen med Erik:

– Gråter någon gång om året när jag och Erik bråkar. Och det funkar ju. Killar älskar verkligen tjejer som gråter.

Foto: TT

LÄS MER: 

Lotta Lundgren om särbolivet med Erik Haag

Lotta Lundgren om nya serien ”Rapport från 2050” på SVT

Lotta Lundgrens relation med Erik Haag: ”Jättekonstigt dubbelliv”