Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Louie Martis felstavade kärlekstatuering till Magdalena Graaf

12 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Louie Martis felstavade kärlekstatuering till Magdalena Graaf
Magdalena Graaf och pojkvännen Louie Marti har nu tatuerat in kärleksfulla texter tillägnade varandra, men i efterhand visar det sig att Louies tatuering är felstavad.
”Då jag har dyslexi så blir det lite fel emellanåt”, förklarar han.
Annons
5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

Magdalena Graaf och Louie Marti gjorde sin kärlek offentlig i mars i år, och när Magdalena för första gången bloggade om nya relationen höll hon inte tillbaka på de kärleksfulla orden.

”Kär är jag oxå! Kanske många av er redan fattat. Vi har date’at ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen som jag vill bli gammal med”, skrev Magdalena bland annat i det långa inlägget.

Då vill Magdalena Graaf och Louie Marti gifta sig

Och därefter har paret varit öppna med den stora kärleken de känner för varandra. Ja, det råder inga tvivel om att de är superkära och lyckliga. I en intervju med Amelia har Magdalena sagt att de planerar att gifta sig, och hon vill helst inte vänta för länge.

Annons

– Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag känner mig omhändertagen. Vanligtvis är det jag som får ta hand om alla andra. Vi har pratat om att gifta oss inom ett år, men mer troligt är ett halvår. Varför vänta, om det känns rätt? Livet har lärt mig att inte skjuta upp saker, säger Magdalena Graaf.

Visar upp den felstavade tatueringen

Nu har Magdalena Graaf och Louie Marti gjort något annat i kärlekens tecken, nämligen skrivit in varandras namn i kärleksfulla tatueringar.

”Nu är hon stämplad ! och lika väl jag, ifall någon av oss kommer bort. Så vet ni vem vi tillhör”, skriver Louie i ett inlägg på Instagram där han visar upp deras nya tatueringar.

Magdalena har skrivit ”Created to walk by your side Louie Marti”, och på Louie står det ”Property off: Magdalena Graaf”. Men – Louies tatuering visar sig i efterhand vara felstavad, den korrekta stavningen är of och inte off. Något han enbart tar med ro.

”Tattuerad och fel stavad med off istället of men hela vi är lite ram snea. Vill påpeka att jag gjort texten och inte våran tatuerare. Då jag har dyslexi så blir det lite fel emellanåt och jag ska behålla det”, skriver Louie.

Annons