1:05

Efter reklamen: Madonnas olika looks – genom tiderna

(1:05)

Det var 1991 som Madonna och Michael Jackson, som då var två av världens allra största superstjärnor, fotograferades tillsammans och ryktades ha en romans med varandra. Det blev aldrig någon seriös relation av det hela, och Michael Jackson gifte sig i stället några år senare med Elvis dotter Lisa-Marie Presley.

I Carpool karaoke med James Corden berättar nu Madonna mer om den mystiska romansen med Bad-sångaren. Efter att Corden undrat om de kysste varandra så konstaterar Madonna att så givetvis var fallet.

Här är Madonna och Guy Ritchies son Rocco idag – efter bråken med mamma

– Gubben, jag har varit runt, säger hon till den chockade Corden.

– Riktiga tungkyssar? undrar programledaren.

– Ja, tunga i mun-kyssar, förtydligar artisten och skakar misstroget på huvudet när James Corden ser ut att vara i chock.

Madonnas erkännande om Michael Jackson-romansen

När Carpool karaoke-programledaren undrar varför han inte kände till det här, och varför det inte är något man pratar mer om, så menar Madonna att det inte är något hon försökt dölja – det är bara så att ingen frågar.

– Men okej, vem tar första steget? Du eller Michael Jackson? Vem lutar sig fram, undrar James Corden i programmet.

Per Gessle: Så uppkom Roxette-hiten

Madonna avslöjar att den kaxiga världsstjärnan var desto mindre kaxig privat.

– Tja, ska jag vara ärlig så var det jag, för han var lite blyg. Men han var en villig medbrottsling. Jag fick få honom att slappna av lite med ett glas chardonnay och det gjorde underverk. Det gjorde underverk.