james-corden-madonna

Det känns relevant att använda uttrycket ”skinn på näsan” om superstjärnan Madonna. I 30 år har hon legat på världstoppen och när hon nu har Carpool Karaoke tillsammans med James Corden får vi höra dem sjunga hitlåtar som ”Papa don’t preach” från 1986, ”Ray of light” från 1998 och ”Bitch I’m Madonna” från 2015.

Men de gör naturligtvis mer än att bara sjunga. Madonna sågar bland annat James stil.

”Det är lite Seattle 1990, men det är väl okej,” säger hon till en förtvivlade James Corden.

”Det är bara en skjorta. Jag var så taggad för den här skjortan. Jag tänkte, ‘jag ska sätta på mig den röda skjortan och Madonna kommer älska det’,” svarar han.

De kommer också in på rykten om att Madonna skulle ha haft en romans med Michael Jackson.

”Självklart. Baby, I’ve been around,” svarar Madonna. ”Tunga i mun-kyss. Jag har inte haft möjlighet att prata om det för ingen har någonsin frågat,” säger Madonna och fortsätter.

”Jag tog första steget för han är ganska blyg. Jag fick honom att släppa till med ett glas chardonnay och det fungerade utmärkt.”

James har som vanligt bra kemi med sin gäst och de kommer överens om att de nu är vänner, varpå Madonna frågar: ”Är jag din bitch eller är du min bitch”. James Corden svarar, utan en sekunds tvekan, ”Jag är din bitch, det kan vi inte förneka”.

Se hela det fantastiska klippet här!

Fler lästips!

Adele: ”Ingen man ska säga åt mig att raka mina ben – raka dina egna!”

Musiktips! Lyssna på redaktionens favoriter från Patti Smith

Mer läsning

Femina