Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Madonnas dotter Lourdes Leon går i mammas fotspår

30 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Madonnas dotter Lourdes Leon går i mammas fotspår
Den äldsta i Madonnas barnaskara om sex går i sin mammas fotspår. 25-åriga Lourdes Leon har nu släppt sin första singel!
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Superstjärnan Madonna är mamma till sex barn, och äldsta i skaran är dottern Lourdes Leon. Och den 25-åriga Lourdes går nu i sin mammas fotspår när hon debuterar som artist.

Har släppt sin första singel

Sedan Lourdes var liten har mamma Madonna kallat henne för Lola, och under artistnamnet Lolahol har Lourdes nu släppt sin debutsingel Lock & Key, och där till har hon även släppt en musikvideo.

I musikvideon ser vi bland annat Lourdes rasta en hund och hänga på en kyrkogård, och textraden No sleep, next plane, no sleep, make up, next club, next car, next plane, no sleep, no fear har fått fans att misstänka att hon inspirerats av Lady Gaga – med tanke på att den textraden är direkt tagen ur en intervju med Gaga då hon berättade om sitt liv precis innan sitt genombrott.

Annons
Lourdes Leon är Madonnas förstfödda.
Lourdes Leon är Madonnas förstfödda.

Det här är inte första gången som Lourdes Leon tar plats i rampljuset. De senaste åren har vi sett henne modella för stora kampanjer, som SKIMS, Savage x Fenty och Versace. I början av sommaren frontade hon Mugler, vilket också Megan Thee Stallion, Bella Hadid, Chloe Sevigny, Amber Valleta och Shalom Harlow gjorde.

Madonnas sex barn

Lourdes Leon fick Madonna under sin relation med tränaren Carlos Leon. Där efter har hon också blivit mamma till Rocco, 21, David Banda, 16, Mercy James, 16, tvillingarna Estere och Stella, 9.

Rocco kom till världen 2000, när Madonna levde ihop med Guy Ritchie. Sex år senare adopterade de David Banda tillsammans.

När Madonna skilde sig från Guy Ritchie 2008 adopterade Madonna året där på sitt fjärde barn, Mercy James. Och 2017 adopterade hon tvillingarna.

Madonnas olika looks – genom tidernaBrand logo
Madonnas olika looks – genom tiderna

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons