Magdalena Graaf berättar om sin nya skönhetsoperation
Slå på ljud

Nu berättar Magdalena Graaf att hon gjort en skönhetsoperation, där hon avlägsnat hud kring ögonen. Något hon till en början inte ville avslöja för allmänheten, men efter en tids övervägande valde hon att berätta om den ändå.

Så är Magdalena Graafs relation med Magnus Hedman i dag

”Jag tänkte mörka det för att folk har så mycket åsikter om allt. Ibland orkar man inte med det”, skriver hon i ett sms till Aftonbladet och fortsätter:

”Allt handlar inte om utseendefixering och att försöka tillfredsställa andra, utan ibland kan det faktiskt också vara levnadskvalitet. I mitt fall så känns det underbart att kunna öppna ögonen utan den lilla extra ögonlockstyngden, som gör en trött. Mina ögonfransar känns redan som fjärilsvingar. Och hur mycket piggare jag kommer känna mig.”

Magdalena Graaf, som nyligen gått och blivit kär i nya pojkvän Louie Marti, verkar nöjd med ingreppet.

Louie Marti är Magdalena Graafs nya pojkvän – visar nu sin kärlek

Magdalena Graaf har opererat ögonen tidigare

Det är inte första gången som Magdalena Graaf lägger sig under kniven, ögonlocken har hon opererat en gång innan, hösten 2013.

”Jag har opererat bort extra hud från mina ögonlock. Inte för att jag ”skulle kunna sminka mig” utan MER för att min hud var så tung och hängde ÖVER mina fransar.. BÄSTA jag gjort!”, skrev hon då.

Genom åren har Magdalena Graaf även valt att operera brösten ett par gånger, och hon har tagit bort hud från magen samt satt in fasadtänder. För tre år sedan berättade hon även att hon provat på både fillers och botox, vilket lämnade henne aningen missnöjd med resultatet.

”Jag såg inte klok ut. Jag är tyvärr allergisk. Min kropp gillar inte botox. Den samlar vatten och jag blir svullen. Om inte ???? Då hade jag säkert gjort det any day”, bloggade hon då.

Kända kvinnorna som väljer bort plastikingrepp – vill åldras naturligt