magdalena-graafS
TV: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste
0:57

Efter reklamen: TV: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

(0:57)

Slå på ljud

För snart åtta år sedan fick Magdalena Graaf, 46, det fruktansvärda beskedet att hennes son Isak gått bort – endast 19 år gammal. Sonen gick bort i en tragisk fallolycka – och sorgen lade sig som ett töcken över hela familjen. På sin blogg berättade Magdalena om den tunga sorgen då:

”Min älskade son Isak har lämnat oss alldeles för tidigt. Jag älskar honom så mycket att jag hade dött i hans ställe. Han omkom i en tragisk olycka i måndags kväll”, skrev hon.

Med ex-maken Magnus Hedman, 48, har Magdalena sönerna Lancelot, 21, och Tristan, 16. Sedan har hon sönerna Charlie, 9 och Louie, 5, tillsammans med Filip Larsson. Isak fick hon tillsammans med en annan man.

Sonen Lances svåra uppväxt: Så påverkades han av Magnus Hedmans missbruk

När Magdalena Graaf fick beskedet om sonens död

Det var i augusti 2014 som Magdalena fick beskedet om sin son Isaks död. I Kanal 3:s Systrarna Graaf öppnade hon upp om den smärtsamma morgonen då hennes liv förändrades för alltid.

– Det knackade på dörren. Det var den där knacken som man inte önskar någon förälder på jorden, den här sjuka knacken som inte går att beskriva. Det går inte att förklara. Det hålet, det hålrummet. Den där rädslan när man fattar någonstans… när man ser… när man ser de här bistra ansiktena på människorna som stod utanför, att någonting är fel, sa hon och fortsatte:

– Jag vet ju fortfarande inte än idag vad som hände, om han snubblade, om han satt på balkongräcket, om han föll, om han hoppade... Men mitt mammahjärta säger att det inte var planerat eller meningen att han skulle dö.

Magdalena Graaf och sönerna Isak, Tristan och Lancelot på galapremiär i Stockholm 2010.

Magdalena Graafs sorg och saknad

I dag är sorgen över sonen Isaks bortgång fortsatt stor. På sina sociala medier delar Magdalena nu ett inlägg där hon berättar om sina känslor. Hon förklarar att hon brukar tänka att sonen ”gått i förväg” och att de ”snart syns i himlen”, ett mantra hon upprepar då och då men som just nu känns långt bort.

Magdalena Graaf om oron för barnen efter Filip Larssons otrohet

”FUCK himlen, vill ha dig nu. Vill ha dig här. Rasar. Ibland stark. Försöker. Peppar. Duktig. Faller. Hatar Gud. Känner inte så just nu. Känner saknad. Gränslös saknad. Mitt barn. Min största FÖRSTA riktiga sanna, äkta kärlek i livet. Mitt liv. Ett av mina fem. ALLT. Min första kärlek efter Lancelot, Tristan, Charlie och Louie”, skriver hon, och fortsätter:

”Min trofasta lilla armé av krigare och kärlek. Hatar och är riktigt bitter att vi inte har er jävla älskade rövlappar här just nu. Arg på dig för att du lämnade oss Isak. Samtidigt som jag förstår dig. Jag älskar dig så oerhört transparent hjärtligt, djupt, smärtsam och gränslöst, MEN jag kan, i min sorg känna din frid Isak.

Jag kan se din djupa och funderade själ sväva i evigheten. Min älskade son. Du vilar i guds händer. Tack Jesus för att du tar hand om min son. Min största och första kärlek i livet Kärlek till alla oss med ett hål i hjärtat. Ett hål som aldrig går att fylla”, skriver Magdalena Graaf på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på sina söner.

Mest läst