Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Magdalena Graaf om stora sorgen över sonen Isaks bortgång

10 nov, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt
magdalena graaf
För sju år sedan gick Magdalena Graafs förstfödda son Isak bort i en tragisk olycka. Nu minns hon tillbaka på tiden då sorgen var ”döddjup”.
Annons
TV: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

År 1995 fick Magdalena Graaf, 46, sitt första barn av fem. Sonen Isaks pappa är en man som hon själv beskrivit som mycket våldsam i boken Det ska bli ett sant nöje att döda dig. År 2000 och 2004 födde Magdalena sönerna Lancelot och Tristan, vars pappa är ex-maken Magnus Hedman. Hon hann få en son till år 2011 med exet Filip Larsson, innan olyckan som kostade Isaks liv skedde år 2014.

Idag har det gått sju år sedan Isaks bortgång och Magdalena har fått ytterligare en son. Hon är numer lyckligt kär och förlovad med skådespelaren Louie Marti. På Instagram minns Magdalena tillbaka på tiden efter sonens död då livet såg betydligt mörkare ut.

Isak Graaf föll från en balkong

Magdalena graaf med sönerna Isak, Tristan och Lancelot
Magdalena Graaf med sönerna Isak, Tristan och Lancelot på filmpremiär i Stockholm 2010.

Det är i ett inlägg med tillhörande bildspel på Isak som Magdalena skriver:

”När min son dog. Det var kaos, döddjup… Jag ville själv dö. Jag valde livet och att kämpa, då jag har ett ansvar för/mot mina andra 4 barn”.

Annons

Isak var bara 19 år när han dog i en fallolycka från en balkong.

– Isak var ensam i lägenheten när han dog på kvällen, det regnade ute och han föll från sin balkong. Över sitt balkongräcke, har Magdalena tidigare beskrivit i TV3:s realityserie Systrarna Graaf.

I sitt inlägg på Instagram fortsätter hon:

”Efter Isaks död svek vänner mig, företag jag jobbade med”.

Granne krävde Magdalena Graaf på pengar

Magdalena beskriver hur samarbetspartners försökte med fulspel efter sonens död. Detta då de inte ville bli förknippade med tragedin.

”Idag har jag ’tystnadsavtal’ vi har förlikats (eller dem med mig kanske?). Ett svenskt börsföretag (varm choklad och ost på ett känt bröd-företag)”, skriver hon.

magdalena graaf och louie marti
Magdalena Graaf har barn med tre ex-män. Här är hon fotograferad med nuvarande kärleken Louie Marti.

Hon går in på hur en granne till sonen försökte pressa henne på pengar efter olyckan eftersom Isak vid sitt fall landade på dennes parkerade moped varpå en bakspegel förstördes.

Annons

”En privatperson som försökte tjäna pengar och pressade oss på olagligt stora summor.. Jag kommer aldrig glömma er, karma. Ni har en given plats i helvetet ..”, skriver Magdalena.

Stort företag drog in samarbete

Hon hänvisar sedan till ett blogginlägg från 2016 där hon har beskrivit såväl samarbetspartnerns som grannens agerande mer i detalj.

”Denne man pressade oss på pengar och hotade att polisanmäla mig för skadegörelse samtidigt som jag sörjde, var på bårhus och planerade begravningen för det bästa jag hade? Vad är det för människor som finns omkring oss??????? Jag blir mörkrädd!!! Svin! Galningar…. ”.

”Skulle oxå ha god lust att hänga ut det STORA FOLKKÄRA företaget. (Du håller deras produkter i din hand nästan dagligen. Helylle och familjärt) när jag ändå håller på”, skrev hon då.

Foto: TT

Se också: Så stöttar du någon i sorgBrand logo
Se också: Så stöttar du någon i sorg
Annons