Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Magdalena Graaf visar upp sin nya bostad efter flytten

22 sep, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografNils Petter Nilsson/TT
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf sålde sitt radhus i Täby. Nu visar hon upp nya bostaden efter flytten. Se alla bilderna här!
Annons
Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"Brand logo
Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"

Magdalena Graaf, 47, berättade tidigare på sin blogg om sin nya plan, nämligen att sälja radhuset i Täby för att köpa ett mindre boende.

Nu visar hon upp sitt nya boende!

Därför flyttar Magdalena Graaf från radhuset

Magdalena hittade förra året kärleken igen efter uppbrottet från exet Filip Larsson. Det forna paret hade varit tillsammans i drygt tio år och tillsammans har de sönerna Charlie, 10, och Louie, 6.

I fjol berättade Magdalena om sin då nya stora kärlek Louie Marti, 44, och bara månader efter förlovade de sig paret.

Magdalena som har sönerna Lance Hedman, 21, och Tristan Hedman, 17, sedan en tidigare relation har nu alltså sålt radhuset i Täby. Anledningen bakom flytten var att hon velat bo närmre de yngre sönernas skola och att radhuset nu har blivit för stort när inte alla barnen bor hemma längre.

Hon har tidigare berättat på bloggen att hon kommer sakna sitt radhuset.

”Kommer sakna mitt vackra ljuvliga hus, poolen, uteplatsen, ljuset, och området. Men allt har sin tid och sin plats i livet.”

Annons

Nu väntar ett nytt boende när radhuset sålts.

Visar upp nya boendet

På Magdalenas blogg delar hon nu med sig av bilder på det nya boendet, hon har köpt en lägenhet med tre rum i Djursholm. I inlägget visar hon även inspirationsbilder på hur hon vill göra om den nya lägenheten och skriver att hon vill ha ”lite hotellsvit-känsla”.

Men storleksskillnaden på lägenheten i jämförelsen med radhuset är rätt så stor, allt från huset som hade 183 kvadratmeter i boarea ska nu få plats i lägenheten på 72 kvadratmeter.

– Jag tror att jag flyttar redan första veckan i oktober så det är snabba puckar. Nu måste jag försöka tänka compact living här hur man gör så mycket utrymme som möjligt på en liten plats. De har väl massa sånt på IKEA så jag får gå någon kurs, berättar Magdalena i en intervju med Hänt.

Foto: TT, Magdalenas blogg

Magdalenas lägenhet.
Magdalenas lägenhet.
Magdalenas lägenhet.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons