Malin Berghagen
5 saker du vill veta om Malin Berghagen
1:9

Efter reklamen: 5 saker du vill veta om Malin Berghagen

(1:9)

Slå på ljud

Skådespelerskan och sångerskan Malin Berghagen gick igenom en stor sorg, efter att hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson hade gått bort. Men i sorgen kom också något positivt – hon träffade nämligen sin stora kärlek Martin Charlton.

– Jag var väldigt ledsen och egentligen inte alls i fas att träffa kärleken. Martin satt bara där, en buisnesskille i kostym med rakat huvud. Inte alls som den typ av män – surfare och musiker – som jag tidigare förälskat mig i, har hon tidigare berättat för Allas.

2019 var det dags för ännu ett steg i relationen och Martin beslutade sig för att fria till Malin.

Malin Berghagen och Martin Charlton.

Malin Berghagen med sin stora kärlek Martin.

Karin Törnblom/TT

Malin Berghagens nya steg i relationen med fästmannen

Paret har levt som särbos under deras fyra år tillsammans. Men tidigare i år kunde Malin avslöja att fästmannen planerade att sälja sin bostad.

"Nu säljer Martin sin lägenhet på söder. Ett stenkast från Södra station vid Swedenborgsgatan och nära Mariatorget och Medborgarplatsen", skrev hon på Instagram.

Något som var oklart då var om turturduvorna skulle flytta ihop eller inte.

Men nyligen avslöjade Malin att hon och Martin kommer bli sambos inom snar framtid:

"Att flytta ihop vid 50 plus det innebär rensning och omplacering av en massa prylar. Och att dessutom göra det i 30 graders värme eller hällregn. Hualigen!", skriver hon på Instagram.

Malin Berghagen akut till sjukhus efter plötsliga kollapsen

”Det är spännande och ljuvligt”

På hennes blogg uttryckte hon sina känslor kring den stora förändringen.

”Det är spännande och ljuvligt men också läskigt. Två vuxna medelålders människor som ska flytta ihop fyra år efter att de träffades. Hahaha trodde jag var färdig med nya stora steg i livet men så var det alltså inte. Vi hade levt två helt olika liv när vi träffades i april 2018 och min familj ( och hela Sverige) hade förlorat vår mamma Barbro. Martin var själv i den klassiska ” Snart 50 ” krisen och nyskild och med blicken riktad mot världen var han full av nyfikenhet. Här skulle levas!”

Mest läst