Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Malin Berghagens nya frisyr – beslutet för sitt utseende

18 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Malin Berghagen hade färgat håret blont för att göra en naturlig övergång till sitt gråa hår.
Men nu har profilen ändrat sig, färgat håret mörkt och dessutom kapat stora längder – något som får följarna att jubla.
”Så nu har jag klippt av mig det blonda som blev så skört och risigt och låter mitt hår börja om på nytt”, skriver hon på Instagram.
Annons
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)Brand logo
10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)

Malin Berghagen är på en riktig hårresa – och verkar nu ha hittat hem.

Profilen hade först låtit blondera sitt hår, för att på så sätt göra en naturlig övergång till att bli gråhårig, då det blonda och det gråa skulle gå in i varandra.

Men Malin Berghagen har insett att hon inte trivs som blondin, och har gjort en helvändning. På Instagram visar hon nu upp en kort mörk page, och förklarar sitt beslut att ändra sig.

”Som ni har märkt är tiden som blond över. Jag passar i grått, brunt, svart och rött men inte som blondin. Kände inte igen mig. Och anser att som 54 åring har jag rätt att tona mitt hår i vilken färg jag vill och som passar för veckan. Det är fördelen med att bli ” äldre” EGEN VILJA”, skriver Malin på Instagram.

Malin Berghagens beslut för sitt hår hyllas av följarna

Hon har dock gått över till att använda sig av naturlig och mer miljövänlig hårtoning, där hennes gråa hårstrån lyser igenom på ett annat sätt.

Annons

”Jag kan välja att inte tona det igen när jag vill och vara grå brun eller tona det hur mycket och hur lite jag vill. När jag känner för det. Mår planet, min kropp och mitt hår mår bättre. Ja mitt sinnestillstånd är på ” LYCKLIG MALIN””, skriver hon.

Nu börjar hon alltså om på nytt med sitt hår, och beslutet verkar minst sagt falla i god jord hos hennes följare, som alla lämnar uppskattande kommentarer över den nya frisyren.

”Så nu har jag klippt av mig det blonda som blev så skört och risigt och låter mitt hår börja om på nytt. Och lagt in en natur vänlig toning som faller mig in i smaken för denna månad. HÄRLIGT!! Så glad!! Känner mig tillbaka till mitt busiga jag igen”, konstaterar Malin Berghagen.

Annons