Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Malin Berghagens reaktion på dottern Linns nya flickvän

25 aug, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Malin Berghagens reaktion på dottern Linns nya kärlek
Nyligen klev kändisdottern Linn Berghagen ut och presenterade sin nya partner för världen. Och mamma Malin Berghagen är inte sen med att hurra för kärleken!
Annons
VIDEO: Tre saker du vill veta om Linn BerghagenBrand logo
VIDEO: Tre saker du vill veta om Linn Berghagen

Härom veckan blev det känt att Malin Berghagens, 56, dotter Linn Berghagen Nilsson, 27, är hals över huvud förälskad i flickvännen Minna. I en intervju för nöjessajten Hänt berättar Linn om relationen.

– Den är precis som Minna, helt jävla underbar, berättar hon och fortsätter:

– Vi är partners och vi har träffats i fem månader.

Kändisdottern Linn Berghagen gör även klart att paret träffades via dejtingappen Tinder, och att flickvännen även fått träffa den välkända familjen Berghagen Nilsson.

Annons

Malin Berghagens fina ord till dottern

Precis som sin mamma är Linn Berghagen Nilsson bra på att uppdatera sina sociala medier. I samma veva som hon avslöjade att hon hittat kärleken i Minna delade hon med sig av ett bildspel. Till bilden på henne och flickvännen skrev hon: ”Happy fucking Pride”. Och Mamma Malin är inte sen på att kommentera kärlekslyckan i kommentarsfältet, ”Älskar dig!”, skriver hon och strösslar med hjärtan. Även moster Kristin Kaspersen, 52, hurrar för kärleken under bilderna.

”Du är modig och du går din egen väg”

Dottern Linn dyker ofta upp på sin mammas sociala medier, och i samband med 26-årsdagen hyllade hon sin dotter.

Annons

”En sann konstnärssjäl. En sann modell som vägrar det som är i mode utan är modig istället och går din egna väg. Född i en värld med artister, konstnärer, poeter och kreatörer hamnade du absolut rätt. Hela ditt väsen för mig till Paris eller Barcelonas caféer där diskussioner mellan människor handlar om kultur, värderingar, passion och miljö”, beskrev mamman sin dotter.

Linn Berghagen om att växa upp i en kändisfamilj

Författaren och hälsoprofilen är mamma till fyra barn. Tillsammans med framlidne musikern Dag Taylor fick hon Christopher Taylor, född 1987, och Love Taylor, 1989. Under fjorton års tid var hon gift med artisten Tommy Nilsson, 62. De vigdes 1993 och bröt upp 2007, och under de åren fick de två barn ihop, dottern Linn och sonen Isak Berghagen Nilsson, 20. Så Linn är minst sagt uppvuxen i en stor kändisfamilj, och hon har tidigare talat ut i Expressen om hur det är att ha två kändisar till föräldrar.

Annons

– Eftersom de är i det offentliga ögat har folk förväntat sig att jag ska vara det också. Jag har inte riktigt känt av kändisskapet så mycket, mer än när folk har fått reda på vem min pappa är och tänker att jag borde kunna sjunga, säger hon.

Dotter och mor på biopremiär 2017.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

SE OCKSÅ: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
SE OCKSÅ: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons