Malou von Sivers.

Malou von Sivers, 68, och maken Sten Haage, 69, har levt tillsammans i över 40 år, och lyckas fortfarande hålla kärleken vid liv.

– Det jag är mest stolt över är att Sten och jag i den tid vi lever – med tre barn och intressanta och tidskrävande jobb – har hållit liv i vår kärlek och hittat tillbaka till varandra hela tiden, har Malou von Sivers sagt i en intervju med Aftonbladet.

Hemligheten är att de anpassar sina scheman efter varandra, och gör tid för varandra.

– Vi synkar ihop våra liv. Då går vi antingen ut och äter eller är bara hemma och hämtar upp trådar där vi slutade förra gången. Våra barn som flyttat hemifrån kommer och går. Det är ett ständigt flöde och med barnens respektive kan det bli ett ganska stort gäng som ser fram emot att äta middag tillsammans på fredagskvällarna, berättar hon.

Malou von Sivers med sönerna 1995.

Malou von Sivers med sönerna 1995.

Cecilia Liljeton/TT

Tillsammans har Malou och Sten barnen Sebastian, 34, Malcolm, 30, och Julia, 24.

Malou med Malcolm 2003.

Malou med Malcolm 2003.

Cecilia Liljeton/TT

Barnen har genom åren följt med mamma på olika röda mattor och biopremiärer, och har på så sätt vuxit upp framför kamerorna.

Malou med sönerna 2008.

Malou med sönerna 2008.

Karin Törnblom/TT

Det gör Malou von Sivers barn i dag

Äldsta sonen Sebastian är den som har gått i mammas fotspår, och jobbar även han på TV4. Han har varit programledare i Nyhetsmorgon, men jobbar främst bakom kamerorna, och är nu producent för Efter fem. När han var med som programledare i morgonprogrammet förvånade han sin mamma.

– Mamma var genuint chockad. Hon har ju frågat vad jag vill göra och jag har alltid sagt att jag nog inte vill vara framför kameran. Hon trodde nog inte att jag skulle följa i hennes spår, har Sebastian von Sivers sagt till Aftonbladet.

Sebastian von Sivers.

Sebastian von Sivers.

Karin Törnblom/TT

Även sonen Malcolm har jobbat i TV4-huset med mamma och storebror. Fram till maj förra året var han nämligen researcher för TV4. I dag är han redaktionell researcher för SVT:s konkurrent till Nyhetsmorgon, Morgonstudion.

Malou von Sivers med sonen Malcom.

Malou von Sivers med sonen Malcom.

Sven Lindwall/EXP/TT

Dottern Julia har dock valt att inte gå in i mediabranschen. Hon jobbar i stället med kundrelationer på ett bilföretag.

Malou von Sivers med dottern Julia.

Malou von Sivers med dottern Julia.

Karin Törnblom/TT