Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Malou von Sivers har blivit farmor – visar upp barnbarnet

05 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
FotografTT, Instagram
Malou von Sivers
Programledaren Malou von Sivers har blivit farmor efter att sonen Sebastian von Sivers blivit pappa för första gången. Se bilderna där hon stolt visar upp barnbarnet!
Annons
5 starka ögonblick vi minns från "Malou efter tio"Brand logo
5 starka ögonblick vi minns från "Malou efter tio"

Malou von Sivers har blivit farmor för första gången. I en story på Instagram visar hon stolt upp Sebastian von Sivers första barn.

Berättade om familjelyckan

I en intervju med Expressen berättade Malou tidigare om de glada nyheterna att hon ska bli farmor.

– Vi får faktiskt vårt första barnbarn i sommar. Det blir otroligt kul. Ett nytt kapitel. Det är Sebastian, vår äldsta son, som ska få barn, berättade Malou.

– Jag tänker att jag ska bli en väldigt närvarande farmor som tänker på att ta tid och gå långsamt när jag hämtar på dagis. Det är den uppgift man har som mor- eller farförälder. Vi ska stanna och titta på någon liten myra som kryper förbi, och inte titta på klockan hela tiden.

Annons

Malou visar upp barnbarnet

Nu har Malous son Sebastian von Sivers fått sitt första barn – en son som ska heta Charles, rapporterar Hänt. I en story på Instagram visar nyblivna farmorn Malou von Sivers upp sitt barnbarn.

”Äntligen är han här!”

Malou med barnbarnet
Malou med barnbarnet

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons