Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Malou von Sivers tre barn har vuxit upp – här är de idag

01 okt, 2020 
AvLovisa Ström
FotografTT/Instagram
Malou von Sivers och maken Sten Haage har varit ett par i över 40 år. Tillsammans har de tre barn tillsammans, Sebastian, Julia och Malcolm. Det här gör barnen idag.
Annons

I år gör programledaren Malou von Sivers, 67, sitt 30:e år på TV4 och är fortsatt aktuell med sin talkshow Malou efter tio, där hon varje förmiddag leder oss igenom aktuella ämnen och intervjuer.

När det kommer till kärlekslivet har Malou och hennes make Sten Haage, 68, hållit ihop i över 40 år. I en intervju med Aftonbladet berättar programledaren om deras kärlek till varandra.

– Det jag är mest stolt över är att Sten och jag i den tid vi lever – med tre barn och intressanta och tidskrävande jobb – har hållit liv i vår kärlek och hittat tillbaka till varandra hela tiden, säger hon.

Trots deras pressade scheman prioriterar de att göra tid för varandra.

– Vi synkar ihop våra liv. Då går vi antingen ut och äter eller är bara hemma och hämtar upp trådar där vi slutade förra gången. Våra barn som flyttat hemifrån kommer och går. Det är ett ständigt flöde och med barnens respektive kan det bli ett ganska stort gäng som ser fram emot att äta middag tillsammans på fredagskvällarna, berättar hon.

Annons

Tillsammans har de barnen Julia, 23, Malcolm, 29, och Sebastian von Sivers Haage, 33.

Malou von Sivers med sönerna Sebastian och Malcolm 1995.
Malou von Sivers med dottern Julia.

Det gör barnen idag

Av Malou och Stens tre barn är det flera som har gått i sin mammas fotspår. Sonen Sebastian är producent för TV4:s program Efter fem och gör då och då inhopp som programledare på Nyhetsmorgon.

Annons

– Mamma var genuint chockad. Hon har ju frågat vad jag vill göra och jag har alltid sagt att jag nog inte vill vara framför kameran. Hon trodde nog inte att jag skulle följa i hennes spår, berättade han för Aftonbladet efter han fått förfrågan om att leda programmet.

Sebastian von Sivers på Kristallen 2018.
Malou von Sivers med dottern Julia 2017.
Malou tillsammans med sonen Malcolm 2017.
Annons

Även Malcolm jobbar på TV-huset, men som researcher. Dottern Julia däremot har gått en helt annan väg där hon just nu jobbar som teamleader på ett fackförbund för akademiker. På Malous Instagram har hon lagt upp en bild med dottern.

”Besöker min älskade dotter i Nice”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/B1PP_AziHpC/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Mest läst just nu
Annons