Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Måns Zelmerlöws starka känslor – sjunger om otroheten i ärlig låt

31 okt, 2022 
AvEbba S. Dahlman
FotografROBIN LORENTZ-ALLARD/Aftonbladet
Artisten Måns Zelmerlöw är aktuell i TV4:s underhållningsprogram Så mycket bättre.
Nu uppmärksammas han för en stark låttolkning, som behandlar ämnet otrohet.
– Jag har ju liksom haft lite kärlekstrubbel tidigare i mitt liv, berättar han ärligt i programmet.
Annons
Här är alla artister i Så mycket bättre 2022Brand logo
Här är alla artister i Så mycket bättre 2022

Den Så mycket bättre-aktuella Måns Zelmerlöw skapade stora rubriker, när han anslöt sig till artistgänget på Gotland, i lördagens avsnitt av det populära underhållningsprogrammet.

Varför då? Jo, han avslöjade att en låttolkning fått ny text baserad på hans tidigare erfarenheter av otrohet.

– Jag tror det är få som missat att det var lite otrohetsskandaler om mig för några år sedan, förklarar stjärnan i programmet.

Måns Zelmerlöw bearbetade otroheten i terapi

När Måns gästade Kristoffer Triumf i dennes podcast Värvet år 2014, berättade han att han gjort slag i saken och sökt sig till en terapeut för att bearbeta orsaken bakom de upprepade otrohetsaffärerna.

Den egna hypotesen som han utgick från, var den att otroheterna grundade sig i ett starkt trygghets- och bekräftelsebehov. Det vill säga han sökte sig till trygghet i ett förhållande, men kunde inte kontrollera den bekräftelsesökande delen av sig själv.

Annons

– Just där och då skiter du i vilket. Du är trött på att vara den präktiga som alltid ska göra allting rätt. Man är uttittad och bara liksom: Det får gå som det går. Och det faller..., förklarade artisten i poddavsnittet.

Måns var i många år tillsammans med artistkollegan Marie Serneholt och har även haft en relation med juristen Azra Osmancevic efter det. Sedan år 2019 har Måns varit lyckligt gift med hustrun Ciara Zelmerlöw. De två har även tre barn tillsammans, varav två gemensamma.

Det var när Ciara kom in i artistens liv som allt ändrades och Måns kunde vara den trogna partner han ville vara.

– Det blev väldigt tydligt när jag träffade Ciara. Det kom en punkt där. Trots att jag har turnerat sedan dess, så är det inga problem, berättade Måns för Niklas Strömstedt i tv-programmet Tillsammans med Strömstedts förra året.

Måns Zelmerlöws sjunger om otroheten i tv-programmet Så mycket bättre

Underhållningsprogrammet Så mycket bättre är äntligen tillbaka i tv-rutan med en rykande färsk säsong. I lördagens avsnitt, som är det andra för i år, gjorde Måns entré.

Annons

Vid middagen avslöjade han att han valt att tolka Molly Hammars låt Tell her på svenska. Han har dessutom skrivit om vissa delar för att den bättre ska spegla hans liv och... ja, du gissade rätt, tankar och känslor kring otrohet.

– Jag tror det är få som missat att det var lite otrohetsskandaler om mig för några år sedan. Och är det något jag skrivit mycket låtar om, så är det om det, säger han.

Se också: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att vetaBrand logo
Se också: Ciara Zelmerlöw – 5 saker att veta

Måns Zelmerlöws version av Mollys låt har han döpt till Faller. Den handlar om känslan när man står på ett dansgolv och inser att man kommer falla dit igen, och bryta ett förtroende.

– Jag har ju liksom haft lite kärlekstrubbel tidigare i mitt liv och låten handlar om när man är på väg att fucka upp helt enkelt, säger han ärligt.

– Det är det den handlar om, känslan i ögonblicket man går över gränsen. Den känslan kunde vara nog så berusande.

Se Måns sjunga låten Faller här nedan:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons