Det har stormat rejält kring influencern Margaux Dietz ända sedan i våras då hon sa ”ja” till fästmannen Jacob Liebermann på Hässelby slott utanför Stockholm. Ganska snart stod det klart att förhållandet knakade i fogarna och nu går Margaux Dietz ut på sin blogg och berättar att Jacob och hon har gjort slut:

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för. Så glad att jag har så fina vänner som ställer upp och som gjort det under hela hösten.”

Någon regelrätt skilsmässa blir inte nödvändig eftersom paret vigdes av kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor som inte har vigselrätt, så Margaux och Jacob är alltså inte lagligt gifta.

Gjorde ett försök och flyttade isär

Under hösten har paret haft ett svajigt förhållande och i november testade de att flytta isär för att ge det en sista chans. I en uppmärksammad vlogg svarade paret på frågor från Margaux följare och förklarade att de valt att bo isär för att försöka bryta den negativa spiralen i förhållandet och på det sättet få rätsida på situationen:

– Vi bryter, vi sätter lite space mellan oss och ser vad som händer, sa Jacob Liebermann då.

Men försöket att lappa ihop förhållandet genom att sätta lite space mellan sig och Margaux hjälpte alltså inte och nu har paret brutit helt.

Margaux ser fram emot semester i Sydafrika

Paret har en son, Arnold som föddes 2017, tillsammans och efter den här stormiga hösten ser Margaux fram emot att få lite ledig tid tillsammans med sonen och familjen, bland annat hennes bror Theo, i Sydafrika:

”Det kommer kännas så skönt att få landa lite och inte tänka på jobb. Jag ska verkligen bara mysa med Arnold och gänget som är där. Theo har med sig en kompis och sen är vi i princip lika nära Viktor vilket också är skönt så det blir Theo som får ta taktpinnen med sightseeing om jag vill chilla vid min nya pool hela dagen.”, skriver hon på bloggen.

Foto: TT

Läs mer: 

Margaux Dietz berättar öppet om sexuella övergreppet

Margaux Dietz avslöjande om krisen med Jacob – har flyttat isär

Utvald läsning

Femina