Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Margaux Dietz kritik mot inslaget om hennes förlovning i Nyhetsmorgon

18 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Margaux Dietz förlovning med Sean Canning har uppmärksammats av många, bland annat i Nyhetsmorgon. Inslaget i TV4 är något som Margaux inte är helt nöjd med, berättar hon i sin podcast.
Annons

Videon kunde inte hittas

I början av februari möttes vi av nyheten om att Margaux Dietz förlovat sig med Sean Canning. På Instagram delade Margaux med sig av kärleksfulla bilder där Sean går ner på knä och firar.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux i inlägget på Instagram.

I december presenterade Margaux för första gången vem som fångat hennes hjärta. Och månader innan, i början av oktober, bekräftade Margaux att hennes relation med Emil Ingemarsson fått ett slut.

Inslaget om förlovningen i TV4

Frieriet har uppmärksammats av många, bland annat i Nyhetsmorgon, och det som sades i programmet är Margaux inte helt nöjd med, något hon nu lyfter i sin podcast som hon driver ihop med sin bror Theo Dietz.

– Jag var tydligen med på Nyhetsmorgon med förlovningen, säger Margaux i podden och spelar upp ett klipp, där vi hör reportern säga:

Annons

”Influencern Margaux Dietz har förlovat sig det här blev rubriker i hela Sverige faktiskt. Och det kanske inte är så konstigt för det går snabbt i kärlekslivet för bara typ tre månader sen gjorde hon slut med sin före detta pojkvän”.

Margaux om sina relationer

Margaux pausar klippet och påpekar:

– Tre månader?, säger hon och förtydligar att den informationen inte stämmer.

Hon fortsätter spela upp inslaget från Nyhetsmorgon.

”Det var väl drygt ett år sen som relationen innan dess då gick i kras”, säger reportern och syftar på hennes relation med Jacob Liebermann, som Margaux har sonen Arnold, 3, ihop med.

– Det är inte heller sant. Bara för att någonting kommer ut i media betyder inte det att någonting inte händer för 1,5 år sen. Det var inte så att jag och Jacob ba, japp nu skiljer vi oss och så går vi ut i pressen samma dag, säger Margaux där efter och fortsätter:

– Vi gifte oss aldrig för det första, vi gjorde slut för nästa två år sen.

LÄS MER:

Annons