Tidigare i år gifte sig ELLE-profilen och influencern Margaux Dietz med sin Jacob Liebermann. Bröllopet, som hade djungeltema, ägde rum på Hesselby Slott utanför Stockholm och pågick under en hel helg.

Där fick gästerna dansa loss i pyjamas och bevittna när brudparet vigdes av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor:

– Det känns helt sjukt. Jag känner mig så lycklig. Jag svävar på moln. Man har liksom inte riktigt fattat att man faktiskt är gift. Det är så mysigt, sa Margaux till ELLE efter bröllopet.

Förhållandet har dock gått upp och ner, något som bloggerskan vid flera tillfällen talat öppet om. I en ny vlogg på Youtube berättar hon nu att makarna åter upplever svårigheter i relationen:

Ni har säkert sett att det just nu är lite kämpigt mellan mig och Jacob. Jag är bara människa som alla ni andra, och livet är inte perfekt hela tiden.

”Livet är som det är”

Den senaste tiden har hon inte velat visa upp känslorna på sociala medier och ber nu fansen att visa förståelse:

Jag har inte orkat visa upp hur det är hemma, och det är ju för att det har varit väldigt jobbigt. Därför har jag också umgåtts mer med kompisar, för att det är dem jag får jättemycket stöd av. Självklart pratar jag och Jacob om allting, att vi försöker lösa det här, och har försökt lösa det i flera veckor och månader, förklarar hon i videon och fortsätter: 

Jag hoppas verkligen att ni respekterar det här, att jag kan få lite privatliv. Och så får vi bara hoppas att allting löser sig på bästa möjliga sätt. Jag och Jacob är bästa vänner och vi älskar varandra över allt annat. Men vi är bara mänskliga och allting går upp och ner. Livet är som det är. 

Se Margaux Dietz vlogg Status mellan mig och Jacob:

Läs mer: 

Margaux Dietz oro för sonen: ”Jag blir livrädd”

Margaux Dietz stora renoveringsplaner: ”Lite läskigt”

Djungeltema och pyjamasvigsel – 7 höjdpunkter från Margauxs bröllop

Foto: Malin Hoelstad//TT