TV: Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedan
1:28

Efter reklamen: TV: Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedan

(1:28)

Författaren Mari Jungstedt röner inte bara framgångar med sina kriminalromaner om Anders Knutas – även på det privata planet har hon hittat rätt. Den populära författaren har nämligen hittat kärleken.

På röda mattan till TV4-galan En kväll för vår planet anlände Mari Jungstedt med pojkvännen Thomas Fiskáare, som hon varit tillsammans med i ett halvår. Paret har dock känt varandra bra mycket längre än så.

– Vi har känt varandra i över 20 år och var faktiskt kompisar i samma villaområde i Älta i Nacka där vi tidigare bodde med våra barn och man umgicks som par och familjer. Men vi hade inte träffats på nästan tio år när Thomas kontaktade mig. Sedan började vi prata och till slut frågade Thomas mig om jag skulle tycka det vore jätteknäppt om vi hade en dejt, säger Mari Jungstedt till Aftonbladet.

Deckardrottningar och vänner – Mari Jungstedt och Sofie Sarenbrant i stor intervju

Mari Jungstedts hyllning till kärleken

Att gå på dejt tillsammans visade sig vara ett riktigt bra beslut – även om det kändes underligt till en början.

– Det var ju lite konstigt först eftersom vi hade känt varandra på ett annat sätt. Men vi har faktiskt precis blivit sambor på prov, säger Mari till tidningen.

Thomas hyllar kärleken, och kallar författaren för ”världens bästa”. Mari har också bara gott att säga om sin nya livspartner.

Carina Bergs stilresa: 25 bilder du förmodligen inte sett

– För första gången har jag äntligen hittat en man som kan och gillar att laga mat. Det bästa med Thomas är också hans smarthet och humor, han är så rolig, varm och känslig. Vi har otroligt kul ihop.

Utvald läsning

Femina