Maria Montazamis likhet med okända systern Catharina Westphal
Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mamma
2:11

Efter reklamen: Maria Montazami avslöjar tricket för att bli en bra mamma

(2:11)

Slå på ljud

Under våren kunde vi se Maria Montazami tävla ihop med sin yngre syster Catharina Westphal i Hela kändis-Sverige bakar på TV4.

– Vi är så glada att vara här. För det här är faktiskt första gången som jag och min syster får baka tillsammans. Vi kanske har gjort chokladbollar när vi var typ sju, säger Maria Montazami i programmet.

Det blev ingen vinst för duon, men inte hängde någon av de läpp för det.

Sara Montazami visar upp bilderna från smekmånaden

Maria Montazamis lillasyster Catharina Westphal

Catharina Westphal lever ett annat liv än sin storasyster Maria Montazami. Maria, vars liv vi kunnat följa i flera säsonger av Svenska Hollywoodfruar, har levt sitt liv i USA som hemmafru i många, många år, medan Catharina har levt sitt liv i Sverige.

Men trots att systrarna levt olika liv sedan de lämnade sitt barndomshem så är de inte helt olika – och framför allt inte till utsidan.

Hela familjen samlad på Sara Montazamis bröllop

På respektives Instagram-konton är det många som påpekar likheten mellan systrarna. Inte minst när duon nyligen befann sig i Los Angeles ihop, då Catharina hälsade på sin syster i staterna.

På plats var även systern när Marias äldsta dotter Sara Montazami gifte sig i våras, i Mexiko. Och med på både bröllopet och festen fanns också Catharinas dotter Emilia. På Catharinas Instagram-konto har hon delat bilder från festligheterna, där bland annat bruden, dottern Emilia, Maria och hon själv poserar glatt ihop – och på bilderna får de även sällskap av sin yngre bror Christian Westphal.

Och det verkar ha varit allt annat än trist, av bilderna att döma – och en kommentar av storasyster Maria Montazami:

”Lillasyster på galej. Du rockade natten och var ändå ganska pigg på morgonen”.

5 saker om Maria Montazami du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Maria Montazami du kanske inte visste

(0:47)

Slå på ljud
Mest läst