Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mariah Careys dotter Monroe, 10, gör reklamfilmsdebut – spelar sin mamma

20 jul, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografInstagram
Monroe Cannon och Mariah Carey.
Monroe Cannon är bara 10 år och har redan tagit klivet in på den offentliga scenen.
Nu gör hon reklamdebut och spelar sin mamma Mariah Carey.
Annons
7 saker om Mariah Carey du kanske inte vissteBrand logo
7 saker om Mariah Carey du kanske inte visste

Artisten, låtskrivaren och skådespelaren Mariah Carey har befunnit sig i ramljuset sedan 1990-talets början och nu kliver även hennes dotter in i bilden.

Mariah Carey har två barn, tvillingarna Monroe och Moroccan Cannon, från äktenskapet med skådespelaren, rapparen och komikern Nick Cannon som hon var gift med mellan 2008 och 2016.

Barnen dyker titt som tätt upp på sin mammas Instagram-konto och har även synts i realityprogrammet Mariah's world. De har också varit och gjort röster i mammans jul film Mariah Carey's All I want for Christmas is you.

Här spelar Monroe Cannon sin mamma Mariah Carey

Nu har dottern Monroe också gjort sitt första jobb i reklamvärlden! Det är i barnklädesmärkets Oshkosh B'gosh senaste kampanj som hon dyker upp. Där spelar hon ingen mindre än sin egen mamma som 10-åring.

Monroe Cannon och Mariah Carey på röda mattan 2018.
Monroe Cannon och Mariah Carey på röda mattan 2018.

I rollen som Mariah Carey drömmer Monroe Carter stort och har höga förhoppningar om framtiden.

– En dag kommer det att vara annorlunda. Melodierna som finns i mitt huvud kommer en dag att finnas högst upp på listorna. Sångerna i mitt hjärta kommer att beröra miljontals hjärtan, lyder repliken och 10-åringen fortsätter:

Annons

– Men meningen ligger i att inspirera generationer av unga tjejer att klara sina höga toner.

Mariah Careys ord om dotterns debut

Mariah Carey berättar i ett pressmeddelande om reklamkampanjen och sina tankar kring budskapet.

– Som en liten flicka var jag fast besluten om att förverkliga mina drömmar. Nu när jag är en mamma så skänker det mig så mycket lycka att se mina barn och visualisera och utveckla deras egna drömmar som bär i sina egna hjärtan, säger Mariah Carey i ett pressmeddelande och tillägger:

– Vi gjorde den här kampanjen för att vi älskar budskapet att ge kraft åt barn att drömma stort och lysa upp sin egen väg.

Mariah Carey är inte den enda superstjärnan som porträtteras i kampanjen. Även boxningslegenden Muhammed Ali får en egen reklamfilm, likaså hiphopduon Outkast.

Annons