Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mariah Careys kaosartade inledning på 2017 – i livesändning

01 jan, 2017 
AvNanna von Knorring
Allting går inte alltid som planerat – inte ens för världsstjärnor som Mariah Carey. Hennes uppträdande på nyårsafton inför hundratusentals fans i New York blev inte som varken hon eller publiken hade tänkt sig.
Annons

För Mariah Careys del började 2017 inte på bästa tänkbara sätt. Under nyårsafton uppträdde hon på Dick Clark’s New Years Rockin’ Eve på Times Square och hennes show gick inte som planerat.

Mariah Carey inledde med att sjunga Auld Lang Syne i otakt med musiken och när hon skulle ta sig ner till mitten av scenen för att sjunga sin hitlåt Emotions var fiaskot redan ett faktum. I stället för att sjunga med till musiken önskade hon i stället gott nytt år till publiken.

Orsaken var tekniska problem med Mariah Careys hörsnäcka. Hon gjorde några försök att sjunga med, men övergav sedan sjungandet till sin publik och gick i stället planlöst runt på scenen. Efter det drygt fem minuter långa uppträdandet lämnade artisten besviket scenen. Kort efter uppträdandet twittrade hon om fiaskot på scenen med en gif på sig själv och texten: ”Shit happens”. I efterhand har Mariah Careys representanter anklagat tv-produktionen för att medvetet ha saboterat hennes uppträdande och inte brytt sig när Mariah Carey klagat på den felande hörsnäckan under repetitionerna. De tillbakavisar dock anklagelserna som absurda, deras utredning visar att allt fungerade. De vidhåller dock att de respekterar Carey som artist och menar att uppträdandet beror på ett tekniskt missöde som inträffade mitt under livesändningen, skriver BBC.

Se hennes uppträdande i spelaren nedan.

Se Mariah Careys uppträdande här:

Annons