marie serneholt

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 36, träffade sin nuvarande sambo Fredric Palmqvist, 35, under hösten 2017. Efter det gick bara några få månader tills de avslöjade att de väntade tvillingar ihop.

Kärleksparets söner Philip och Nicholas fyllde ett år i september och Marie delade då med sig av mängder med bilder från 1-årskalaset på sin blogg.
Men nu är det över för bloggandet. I ett inlägg skriver Marie Sernholt om beslutet att sluta med den populära bloggen där hon skrivit om föräldrarlivet.

”Ja, det ekar tomt här. Det har varit extremt mycket senaste månaderna. Innan vi hamnade i det läget Sverige och världen befinner sig i just nu, så gick vi igenom månader av vab inkl x antal besök på närakuter, vårdcentraler och även sjukhus.” , skriver hon och fortsätter:

”Livet har alltså ännu en gång kommit emellan och bloggen har blivit lidande”.

Marie Serneholts uppmaning

Hon skriver vidare att hon inte vet hur det ser ut i framtiden för bloggandet – men att det just nu ”känns bra i magen” gällande beslutet att lägga ned.

”Med det här inlägget vill jag verkligen från botten av mitt hjärta tacka er. Ni har varit ovärderliga för mig. Ni har stöttat, peppat, kommit med goda råd, delat med er av era liv, ja, funnits där för mig sedan mitt nya liv som mamma startade. Jag är på riktigt er evigt tacksamma för det”, skriver Marie.

Hon avslutar inlägget med en drös bilder på barnen och på Fredric – plus en hälsning till andra föräldrar.

”Heja alla mammor (och pappor) därute som kämpar på trots att man många gånger jobbar i motvind, ni och vi klarar allt och lite till om vi”, skriver hon i blogginlägget.

Foto: TT

Text: Alice Göransson

LÄS MER:

Coronaviruset: Trebarnsmammans kamp för att ha råd med lunchen

18 tips för att underhålla barn i hemkarantän

Marie Serneholt ryter ifrån efter kritiserade beslutet om tvillingarna

Mest läst