Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Marie Serneholt: ”Därför slutar jag mammablogga”

26 mar, 2020 
AvFemina
marie serneholt
Nu berättar tvillingmamman Marie Serneholt om det tuffa beslutet att lägga ned sin blogg – efter bara ett år. ”Det har varit extremt mycket senaste månaderna”, skriver hon.
Annons

”Ja, det ekar tomt här. Det har varit extremt mycket senaste månaderna. Innan vi hamnade i det läget Sverige och världen befinner sig i just nu, så gick vi igenom månader av vab inkl x antal besök på närakuter, vårdcentraler och även sjukhus.” , skriver hon och fortsätter:

”Livet har alltså ännu en gång kommit emellan och bloggen har blivit lidande”.

Marie Serneholts uppmaning

Hon skriver vidare att hon inte vet hur det ser ut i framtiden för bloggandet – men att det just nu ”känns bra i magen” gällande beslutet att lägga ned.

”Med det här inlägget vill jag verkligen från botten av mitt hjärta tacka er. Ni har varit ovärderliga för mig. Ni har stöttat, peppat, kommit med goda råd, delat med er av era liv, ja, funnits där för mig sedan mitt nya liv som mamma startade. Jag är på riktigt er evigt tacksamma för det”, skriver Marie.

Hon avslutar inlägget med en drös bilder på barnen och på Fredric – plus en hälsning till andra föräldrar.

”Heja alla mammor (och pappor) därute som kämpar på trots att man många gånger jobbar i motvind, ni och vi klarar allt och lite till om vi”, skriver hon i blogginlägget.

Foto: TT

Text: Alice Göransson

LÄS MER:

Annons