Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Mariette om barnplanerna med kärleken Isabelle

03 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Fotograftt,instagram
Mariette Hansson
Familjelivet går som på räls för Mariette och frun Isabelle. I en ny intervju med Mama berättar Mariette om makarnas beslut att skaffa barn.
Annons
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artistenBrand logo
Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

Kärlekshistorian började när sångerskan Mariette och chefsdesignern Isabelle blev ihop-parade av gemensamma vänner. ”Det är din framtida fru” sa en kompis till Isabelle och gav henne en post-it lapp med Mariettes telefonnummer. En nyfikenhet väcktes hos båda parter och efter fem dagar skickade Isabelle ett sms till Mariette, som Mariette kallar för ”världens bästa sms”.

Idag, två år senare, är paret gifta och har två barn tillsammans – sonen Dante som föddes i november och Isabelles dotter från ett tidigare förhållande.

Mariette om längtan efter barn

I en ny intervju med Mama berättar Mariette att hon länge drömt om att skaffa barn. Men att hon var osäker på om hon ville bära ett barn själv. Innan Mariette träffade Isabelle så hon hade redan startat en fertilitetsutredning på egen hand för att undersöka möjligheten att kunna bli gravid.

– Men på den första dejten över telefonen, efter några dagars sms:ande, slank: ”Vill du ha fler barn då?” ur mig redan efter 20 minuter. Isabelle svarade snabbt ja och då följde jag upp med: ”Vad bra för jag har redan påbörjat en fertilitetsutredning och jag har toppkvalitet på mina ägg, bara så att du vet”, säger Mariette.

”Ska vi inte försöka skaffa barn?”

Ett tag senare var det Isabelles tur att upp barnfrågan. När paret hade soffmys hemma framför tv:n kom frågan ur det blå: ”Ska vi inte försöka skaffa barn då?” Dagen efter ringde Mariette upp sin gynekolog och så startade resan mot Dante.

– Vi skrattar båda gott åt detta i dag och är överens om att om det är rätt, så är det lätt, berättar Mariette för Mama.

I november förra året föddes lilla Dante och Mariette beskriver sin graviditet som fantastisk med inga konstiga cravings eller märkliga kroppsliga upplevelser.

– Det gick så himla snabbt! Nu kan jag titta på bilder och nästan undra: ”Hände det?”

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons