Martina Haag om åren under uppväxten
TV: Martina Haag – 5 saker du inte visste om skådespelaren
0:51

Efter reklamen: TV: Martina Haag – 5 saker du inte visste om skådespelaren

(0:51)

Slå på ljud

Martina Haag har fått utlopp för sin kreativa sida genom åren, hon har både skådespelat och skrivit böcker – och nu debuterar hon som regissör. Hennes två böcker Det är något som inte stämmer och Livet går så fort. Och långsamt, har slagits ihop och ska nu filmatiserats.

Nästa år kommer inspelningarna att sätta igång, och det är Alexandra Rappaport som kommer att spela huvudrollen Petra, och vi kommer att följa Petra både som vuxen och nyskild, och unga Petra som går i nian.

Martina Haag har även skrivit böcker som Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra), och träningsboken Heja, heja!

Martina Haag har även skrivit böcker som Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra), och träningsboken Heja, heja!

Fredrik Sandberg/TT
Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

”Många som tror att det handlar om min egen skilsmässa”

Att Martina Haag själv skulle spela huvudrollen tycker hon skulle bli ”för geggigt”, i och med alla spekulationer kring att hennes bok Det är något som inte stämmer skulle handla om hennes egen skilsmässa från Erik Haag.

– Det är ändå så många som tror att det handlar om min egen skilsmässa, så nej. Men båda böckerna ligger mig varmt om hjärtat, det här är verkligen min bebis, jag vill ha kontrollen, säger hon i en intervju med TT.

Martina Haags hårförändringar genom åren – författarens stilresa

Martina och Erik Haags dotter Lucia har vuxit upp – går i mammas fotspår

Martina Haags nya liv efter skilsmässan från Erik

Tiden då Martina Haag själv var ung, beskriver hon som ”konstant avundsjuk”, men det är också det som ligger till grund till hennes stora driv idag.

– Jag växte upp på Lidingö i ett rikemansområde där alla hade hästar och pool. Jag bodde i höghus, så man gick ju runt och var konstant avundsjuk. Men det tror jag var jättebra för annars hade jag nog inte fått den här hungern och elden som jag har nu, säger hon vidare i intervjun.

Idag bor hon i en lägenhet i Vasastan i Stockholms innerstad, på 16:de våningen har hon utsikt över hela Stockholm. Hon flyttade från villan i Bromma förra året, som hon, ex-maken och barnen bodde i tillsammans innan skilsmässan.

Martina och Erik Haag med äldsta barnen Jackson och Lucia.

Martina och Erik Haag med äldsta barnen Jackson och Lucia.

Fredrik Hessman/TT

Martina och Erik Haag fick fyra barn ihop under sina år ihop, Lucia, Jackson, Diana och Dino. Idag lever Erik Haag tillsammans med Lotta Lundgren, och Martina har inte outat någon ny kärlek i hennes liv. Men hon är å andra sidan väldigt privat med sitt kärleksliv.

12 kända programledare som blivit ett par

TV: Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedan
1:28

Efter reklamen: TV: Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedan

(1:28)

Slå på ljud
Mest läst