Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mary-Kate Olsen nekas akut skilsmässa från maken

16 maj, 2020 
AvEmma Castman
Mary-Kate Olsen har ansökt om akut skilsmässa från maken Olivier Sarkozy. Men nu står det klart att New Yorks domstol nekar ärendet.
Annons

För ett par dagar sedan framkom det att Mary-Kate Olsen ansökt om skilsmässa från bankmannen Olivier Sarkozy. Något som bland annat nöjessajten TMZ rapporterat om.

I samband med att nyheten offentliggjordes framkom det även att modedesignern skrev under skilsmässoansökan redan i april, och att hon nu hoppas att behandlingen av ärendet kan påskyndas då hon anser att läget är akut.

Anledningen till den akuta situationen ska vara för att Olivier Sarkozy, enligt TMZ, sagt upp kontraktet på parets gemensamma hem utan Mary-Kates vetskap samt krävt att hon flyttar ut ur bostaden senast den 18 maj. Något Mary-Kate inte ser som möjligt på grund av de karantänrestriktioner som just nu råder.

Skulle skilsmässoärendet påskyndas hade en lag trätt i kraft som innebär att Mary-Kates egendom skyddas och att maken inte kan göra sig av med den. Men nu står det klart att så inte blir fallet – Mary-Kates ansökan om akut skilsmässa har nämligen nekats av New Yorks domstol.

Annons

Bedömer inte ärendet som nödvändigt

Det är amerikanska People som rapporterar om att högsta domstolen i New York nekat Mary-Kate Olsens ansökan om akut skilsmässa. Anledningen till avvisandet ska vara för att de inte bedömer ärendet som ”nödvändigt”.

– Just nu accepterar vi bara akuta ärenden, säger Lucian Chalfen, presstalesperson på New Yorks domstol till People.

Att domstolarna i New York endast handlägger akuta skilsmässoansökningar beror på den pågående coronapandemin.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Annons