Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Megan Fox och Brian Austin Green skiljer sig

19 maj, 2020 
AvLovisa Svedlund
Femina Megan Fox
Efter en inspelning utomlands känner nu skådespelerskan och modellen Megan Fox att det är dags att gå skilda vägar från sin make Brian Austin Green. Paret berättar att de väljer att avsluta sitt äktenskap efter nästan 10 år.
Annons
8 saker du inte visste om Megan FoxBrand logo
8 saker du inte visste om Megan Fox

Kärleken har tagit slut mellan Hollywoodstjärnorna Megan Fox, 34, och Brian Austin Green, 46, och paret väljer nu att skilja sig. Det var Green som berättade om parets beslut i sin podd With Brian Austin Green, skriver US Weekly.

– Jag kommer alltid att älska henne. Och jag vet att hon alltid kommer älska mig och jag vet att det vi byggt upp som familj hittills verkligen är speciellt och bra, säger han i podden.

Megan Fox och Brian Austin Green skiljer sig.
Megan Fox och Brian Austin Green skiljer sig.

Paret har varit gifta nästan tio år och har sönerna Noah, 7, Bodhi, 6 och Journey, 3 tillsammans. Green har också sonen Kassius Marcil-Green, 18, med sin ex-fästmö Vanessa Marcil, som han spelade mot i tv-serien Beverly Hills, 90210.

Efter skilsmässan kommer de fortfarande att tillbringa semester och annan tid tillsammans i familjen för att barnen ska ha det bra, förklarar Brian Austin Green i podden.

Annons

Megan Fox beslut efter jobbet utomlands

Bakgrunden till skilsmässan är att paret upplever att de vuxit isär det senaste året. Megan Fox var borta från familjen för att filma ett nytt projekt och det var hon som tog initiativet till skilsmässan.

Även om Green kände sig chockad är han inte arg på henne, eftersom att hon var ärlig mot honom, säger han i podden.

Megan Fox på röda mattan
Det var skådespelerskan och modellen Megan Fox som ville skiljas efter en filminspelning utomlands.

– Hon sa ”Jag förstod när jag var utomlands och jobbade ensam att jag känner mig mer som mig själv, och att jag gillade mig själv mer under den tiden och jag tror att det är något som är värt att testa för mig” säger han vidare i podcasten, enligt Hollywood Reporter.

Han berättar också att paret varit trogna varandra och alltid varit ärliga mot varandra i sitt förhållande, vilket han hyllar.

Separerat innan

Paret har separerat en gång innan. År 2015 gick de ut med att de hade gjort slut men bekräftade senare att de ”absolut var ihop igen” när de fick veta att de var gravida med sitt tredje barn.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Annons