Blivande kungligheten Meghan Markle, förlovad med brittiske prins Harry, gjorde i veckan sitt andra officiella uppdrag, på Reprezent FM i Brixton. Klädd i en kamelfärgad kappa och en stor halsduk anlände den före detta skådespelerskan med sin blivande make – men det var hennes frisyr som väckte störst uppmärksamhet.

I motsats till de välpolerade håruppsättningar vi är vana att se på kungligheterna valde Meghan den ultimata orkar-inte-fixa-håret-frisyren: hon slängde upp håret i en slarvig, spretig knut.

Meghans okonventionella frisyr har skapat rubriker – och medan många uppskattar hennes lediga hårlook och tycker att den gör henne mer folklig, menar rojalister att denna typ av frisyr är ovärdig en kunglighet.

”En prinsessa man kan relatera till. Jag älskar det”, skriver en Twitter-användare.

En annan svarar Kensington Palace Twitter-inlägg med skarp kritik:

”Den slarviga knuten var inte klädsam. (…) Vi behöver värdighet.”

Kate Middleton är noga med att hennes hårknutar ska se välvårdade ut.

Även kronprinsessan Victoria är känd för sina strama hårknutar.

I dagarna blev Meghan Markle även tvungen att radera sina sociala medier. Hon hade tidigare 1,9 miljoner följare på Instagram, men uppmanades av det brittiska hovet att stänga ner sina konton eftersom det som kunglighet ”inte går an att vara privat på nätet”, skriver Svensk damtidning.

Läs även:

7 anledningar att älska Meghan Markle

Fina detaljen i Meghan Markles förlovningsring

Inspireras av Meghan Markle – 3 snygga looks!

Foto: IBL
Källa: HarpersBazaar.com