Innan Meghan Markle gifte sig med prins Harry var 37-åringen väldigt aktiv på sociala medier. Markle hade till och med en blogg, The Tig, där hon skrev om vardagen som skådespelerska. Redan då tillbringade hon mycket tid i London och på bloggen delade hon gärna med sig av sina smultronställen.

The Tig är sedan länge nedsläckt, men på nätet kan man fortfarande luska fram information om hertiginnans favoriter. Tydligen besöker hon fortfarande många av dem, om än inte lika frekvent.

Ska du resa till London? Spana in dessa 11 platser och få en glimt av Meghan Markle, om du har tur!

1. Chiltern Firehouse

Chiltern Firehouse blev snabbt en av Markles favoriter i London. Den eleganta restaurangen är ett riktigt kändishak och chansen att stöta på celebriteter i lokalen är hög. Här efterfestade också många gäster som närvarat vid det kungliga bröllopet.

2. Bocca di Lupo

Meghan Markle älskar italiensk mat och framför allt käket på Bocca di Lupo. Den italienska restaurangen sägs vara en av stans bästa och Meghan är en välkänd stammis här, dock alltid i ett chambre séparée.

3. Kensington Flower Corner

När hertiginnan är på jakt efter färska snittblommor är det Kensington Flower Corner som gäller. Den lilla torghörnan ligger dessutom på gångavstånd från hemmet i Kensington Palace och enligt källor handlar hon fortfarande här då och då.

4. Soho House

Meghan Markle och prins Harry besöker ofta Soho House när det vankas datenight. Det var faktiskt här som de träffades för första gången – på en blinddate. Men klubben är dessvärre privat och för att komma in krävs en inbjudan från en medlem.

5. Dean Street Townhouse

När paret bestämde sig för att gå på en andra dejt föll valet på Dean Street Townhouse, ett boutiquehotell i Soho som även har en restaurang. Och vem vet, kanske bidrog den varma och pittoreska atmosfären till att Meghan och Harry föll för varandra.

6. Sarah Chapman’s Skinesis Spa

Hemligheten till Meghans bröllopsglow stavas Skinesis! Innan bröllopet var det hit hon gick för att förbereda sig inför den stora dagen med en rad olika behandlingar. Även Victoria Beckham sägs besöka kliniken.

7. Violets Bakery

Violet Bakery i Hackney specialiserar sig på amerikanska bakelser och då är det kanske inte så konstigt att det är här Meghan handlar när sötsuget slår till. Hon är dessutom god vän med ägarinnan. Fun fact – det lilla bageriet bakade också den kungliga bröllopstårtan!

8. Nails & Brows

Drömmer du om ögonbryn och naglar á la Meghan Markle? Besök Nails & Brow i Mayfair, där hertiginnan själv är stamkund. Och det är bara att gå dit, salongen har nämligen drop in.

9. Whole Foods Kensington

En bild på Whole Foods i Kensington där Meghan Markle sägs handla ibland.

Nä, en brittisk kunglighet behöver inte handla sin egen mat, men tydligen gillar Meghan att kila in på Whole Foods då och då. Just den här matbutiken ligger riktigt nära Kensington Palace, perfekt när mjölken är slut!

10. Portobello Road Market

När Meghan fortfarande var aktiv på sociala medier brukade hon ofta publicera bilder på second hand-fynd från Portobello Road Market. Gatan är världens största antikmarknad och ett måste för dig som älskar vintage.

11. King’s Road

King’s Road är Chelseas mest exklusiva shoppinggata och välbesökt av turister. Ibland shoppar också hertiginnan här!

Läs mer:

Experten: Därför väljer Meghan Markle mörkblå kläder

Här visar Meghan Markle upp gravidmagen i en vacker sammetsklänning

8 härliga takbarer att besöka i London

Foto: TT//Pinterest
Via: Bustle 

Mest läst