Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Meghan och Harry slutar med Instagram – här är anledningen

30 mar, 2020 
AvEmma Castman
Meghan och Harry slutar med Instagram – här är anledningen
I snart ett år har Meghan och Harry funnits på Instagram – men nu väljer de att tacka för sig och säga hejdå till sina följare. Här är parets sista inlägg!
Annons

I början av april förra året lanserade prins Harry och Meghan Markle Instagramkontot @sussexroyal.

”Välkomna till vårt officiella Instagramkonto. Vi ser fram emot att dela med oss av det arbete vi brinner för, välgörenheten vi stödjer, viktiga tillkännagivanden och möjligheten att belysa nyckelfrågor”, skrev de i sitt första inlägg – som snabbt nådde miljontals användare.

Men nu, ett knappt år senare, väljer paret alltså att säga hejdå till sina följare och avsluta sitt konto. Det i samband med att de inte längre kan titulera sig som kungliga och använda varumärket ”Sussexroyal”.

Som sista inlägg valde Harry och Meghan att publicera en bild med ett skriftligt tack:

”Tack för det här forumet – för ert stöd, för all inspiration och för det gemensamma engagemanget för det goda i världen”.

Avlutar med att uppmuntra sina följare

I samma inlägg valde Harry och Meghan även att ta tillfället i akt och poängtera vikten av att vi tillsammans kan göra stor skillnad i världen just nu, och att vi – trots coronapandemin – ska försöka hålla oss starka och positiva.

Annons

”Det viktigaste just nu är allas hälsa och välbefinnande, samt att finna lösningar på alla de problem som uppkommit som ett resultat av denna pandemi”.

Inlägget avslutas med att Harry och Meghan säger att de kommer att fortsätta sitt arbete, även om det de gör inte kommer att synas här. Samt att de på ett eller annat sätt kommer att komma i kontakt med sina följare igen.

”Fram till dess, ta väl hand om er själva och varandra”.

Den 31 mars är sista dagen som Harry och Meghan får titulera sig som kungliga.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons