Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Melanias dubbelspel med Donald Trump

31 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografShutterstock/TT.
När Melania Trump har vägrat hålla sin makes hand eller inte låtit honom pussa henne på munnen bland folk, så har det tolkats som att hon är olycklig i relationen.
Nu hävdar hennes tidigare vän att allt bara är spel för gallerierna – och att Melania försöker avleda uppmärksamheten.
Annons
Vem är Melania Trump?Brand logo
Vem är Melania Trump?

Varje gång som Melania Trump har verkat avvisa sin make Donald Trump inför kamerorna – genom att inte låta honom hålla hennes hand, eller vända bort munnen när han försöker pussa henne – så blir det uppmärksammat på sociala medier. Skämt om att ”blinka två gånger om du behöver hjälp Melania” har spridits, mer eller mindre seriöst.

Men medan många verkar tro att Melanias avvisanden mot maken ger en glimt av sanningen bakom hennes fasad, så menar nu hennes tidigare vän att det bara är en charad. Stephanie Winston Wolkoff var rådgivare och vän till Melania Trump, och säger att hon också lurades av Melania i början.

– Jag trodde Melania var annorlunda mot de andra. Det är hon inte, men jag trodde det, precis som alla de här personerna som tror Donald när han säger något om och om igen... Jag fick lära mig den hårda vägen att hon är en Trump, säger Stephanie till She knows.

Sanningen om Melania Trumps relation med Donald

Ryktena om att Melania Trump planerat att skilja sig från maken är långt ifrån sanna menar den tidigare rådgivaren – i stället har Melania varit en viktig del av Donald Trumps liv.

Annons

– Jag tror att deras sätt att visa känslor för varandra är att hon berättar för honom hur underbar och mäktig han är. Hon var alltid den första han ringde efter ett väljarmöte, alltid, oavsett var hon var. Det första han sa var alltid: ”Hej älskling, hur var jag?”, som att han ville ha hennes godkännande.

Stephanie fortsätter:

– Hon säger som det är, men ser också till att lyfta och omfamna vad han gör, för det är sån hon är. Jag förstod inte det, men när man ser deras ögonkontakt och förförelsen i blickarna, så säger det mer än något annat.

Stephanie Winston Wolkoff menar att Melanias avvisanden av maken inför kamerorna har varit ett sätt att få pressen att fokusera på andra saker.

– De var distraktioner för att belysa något här borta, så du inte ser vad som händer där borta.

Läs mer:

Annons