Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Melodifestivalen 2019: Här är hela turnéschemat

12 sep, 2018 
AvFemina
Nu är det klar vilka städer Melodifestivalen 2019 kommer att hållas i. Kommer de till din stad? Spana in hela turnéschemat här!
Annons

Förra året var det Benjamin Ingrosso som vann Melodifestivalen med låten Dance You Off. I Eurovision song contest slutade han på en sjunde plats. Snart är det dags för Melodifestivalen 2019, och även om det är ett tag kvar tills det drar igång så vet vi nu i vilka städer tävlingen kommer att hållas i.

Den 2 februari kommer tävlingen att dra igång då första deltävlingen hålls i Göteborg. Därefter följer tre deltävlingar till, andra chansen och sist finalen 9 mars 2019.

Finalen kommer som vanligt vara i Stockholm och andra chansen kommer hållas i Nyköping. De fyra deltävlingarna kommer att vara i Göteborg, Malmö, Leksand och Lidköping.

Här är hela turnéschemat för Melodifestivalen 2019

Deltävling 1 – Göteborg, Scandinavium, 2 februari
Deltävling 2 – Malmö, Malmö Arena, 9 februari
Deltävling 3 – Leksand, Tegera Arena, 16 februari
Deltävling 4 – Lidköping, Sparbanken Arena, 23 februari
Andra chansen – Nyköping, Nyköpings Arenor Rosvalla, 2 mars
Final – Stockholm, Friends Arena, 9 mars

Ännu har det inte avslöjats vilka artister som kommer att vara med i Melodifestivalen 2019. Det brukar presenteras i slutet av november eller i början av december. Biljetterna till direktsändningarna och genrepen i de olika arenorna kommer att släppas den 31 oktober klockan 09:00.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Frida.

 

Annons