Det är inga dåliga motspelerskor Alexander Skarsgård måste dras med i tv-serien Big little Lies. Nicole Kidman, Reese Witherspoon – och nu Meryl Streep som kommer att spela Alexanders mamma.

Läs även: Meryl Streep attackerade Donald Trump – se det hyllade tacktalet här!

Enligt rapporter kommer även Skarsgård att återvända till att serien genom – spoiler alert – flashbacks så första säsongen avslutas med att Skarsgårds karaktär dör.

Läs även: Reese Witherspoon: Fly män som inte klarar av ambitiösa kvinnor

Gissningsvis är vår svenska Hollywoodstjärna är mer än nöjd. För några år sedan berättade han att han tog en roll i filmen The Giver just för att Meryl Streep var med i ensemblen. Men till sin besvikelse fick han inte mycket tid med stjärnan.

– Det var en liten biroll, men hur kan man tacka nej till att få jobba med Meryl? Tyvärr hade vi inte mycket inspelningstid tillsammans så det var en besvikelse. Men jag är i alla fall med i samma film som Meryl, sa Alexander då till People.

Big little lies har varit en publiksuccé såväl som kritikerrosad och har vunnit 8 Emmys och 4 Golden Globes. Den nya säsongen kommer att fortsätta att utforska ämnen om vänskap, lögner och äktenskapets bräcklighet enligt HBO.

Läs även: 5 anledningar att älska Meryl Streep – som inte har med film att göra

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Mest läst