Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Meryl Streep klar för Big little lies

25 jan, 2018 
AvSanna Hallert
Nu har det bekräftats att Meryl Streep tar rollen som Alexanders Skarsgårds mamma i andra säsongen av Big Little Lies. Och enligt rapporter kommer även Alexander att återvända till serien.
Annons

Det är inga dåliga motspelerskor Alexander Skarsgård måste dras med i tv-serien Big little Lies. Nicole Kidman, Reese Witherspoon – och nu Meryl Streep som kommer att spela Alexanders mamma.

Enligt rapporter kommer även Skarsgård att återvända till att serien genom – spoiler alert – flashbacks så första säsongen avslutas med att Skarsgårds karaktär dör.

Gissningsvis är vår svenska Hollywoodstjärna är mer än nöjd. För några år sedan berättade han att han tog en roll i filmen The Giver just för att Meryl Streep var med i ensemblen. Men till sin besvikelse fick han inte mycket tid med stjärnan.

– Det var en liten biroll, men hur kan man tacka nej till att få jobba med Meryl? Tyvärr hade vi inte mycket inspelningstid tillsammans så det var en besvikelse. Men jag är i alla fall med i samma film som Meryl, sa Alexander då till People.

Big little lies har varit en publiksuccé såväl som kritikerrosad och har vunnit 8 Emmys och 4 Golden Globes. Den nya säsongen kommer att fortsätta att utforska ämnen om vänskap, lögner och äktenskapets bräcklighet enligt HBO.

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons