Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Meryl Streeps barn har vuxit upp – därför känner du igen dem

21 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Meryl Streep har fyra barn.
Meryl Streep har varit gift med maken Don Gummer i över 40 år, och paret har fått fyra barn tillsammans.
Nu har alla barnen vuxit upp, och är riktigt lika sin kända mamma – både till utseende och karriärval.
Så här lever Meryl Streeps barn i dag!
Annons
VIDEO: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
VIDEO: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

Meryl Streep, 71, är en av Hollywoods mest omtyckta och prisbelönta skådespelare genom alla tider. Sedan genombrottet på vita duken i slutet av 70-talet har Meryl Streep fått 21 Oscarsnomineringar och vunnit tre. Hon har också rekordet i antalet Golden globe-nomineringar med sina 32, där hon vunnit nio.

Meryl Streep har fyra barn

Men förutom den magnifika karriären har Meryl Streep också lyckats bra på familjefronten. Hon och skulptören Don Gummer, 74, har varit gifta sedan 1978 och har fyra barn tillsammans – Henry Wolfe, 41, Mamie, 37, Grace, 35, och Louisa, 29. Alla barnen är inte bara Meryl upp i dagen, de har precis som sina föräldrar valt en kreativ karriär – och flera av Meryls döttrar är erkända skådespelare!

Annons

Henry Wolfe Gummer

Sonen Henry Wolfe Gummer är äldst i syskonskaran, och föddes året efter att Meryl och Don gift sig, 1979. Han studerade på konstskola i New York innan han hoppade av för att satsa på en karriär inom musik. Han släppte sin debut-ep 2009, och hade med en låt på soundtracket till Meryls film Julie & Julia. Han har sedan dess släppt flera musikprojekt genom åren.

– Musik var mer stimulerande från dag till dag. Jag behövde inte ha ett speciellt projekt för att utöva det. Jag kan göra det när som helst och får en tillfredsställelse av att göra klart sånger som jag inte fick av skådespeleriet, sa han 2011.

Annons

2020 blev han pappa till dottern Ida June.

Mary Willa ”Mamie” Gummer

Fyra år efter sin storebror föddes familjens äldsta dotter Mamie Gummer. Hon gjorde sin filmdebut redan vid 20 månaders ålder, när hon spelade Meryls dotter i filmen Heartburn och hade Jack Nicholson som motskådespelare.

20 år senare gjorde Mamie sin riktiga debut i filmen The Hoax med Richard Gere. Hon har också haft roller i Ang Lees Taking Woodstock, Steven Soderberghs Side effects och spelat i hyllade tv-serien True detective. Mamie har också haft huvudrollen i flera mindre tv-serier, Off the map och Emily Owens, M.D.

Annons

Grace Gummer

Mamie Gummer har setts som den Streep-dottern som lyckats bäst med skådespelarkarriären, men frågan är om inte lillasyster Grace Gummer kommit ikapp henne nu.

Efter att ha spelat en ung version av Meryl i filmen The house of the spirits 1993, så gjorde hon sin vuxna filmdebut i Larry Crowne med Tom Hanks 2011. Hon har under 10-talet haft roller i en rad framgångsrika och kritikerrosade tv-serier, som The Newsroom, Mr. Robot och American horror story: Freak show.

Annons
Grace Gummer.
Grace Gummer.

Louisa Gummer

Minstingen Louisa är 12 år yngre än sitt äldsta syskon, men inte desto mindre framgångsrik för det. Hon är mest känd för att ha varit modell i en Christian Dior-kampanj, men har även hon skådespelarambitioner. Hon har studerat på Yale school of drama, och spelar nu in sin tv-debut i kommande tv-serien The gilded age med Cynthia Nixon.

Louisa Gummer.
Louisa Gummer.

Källa: Oprah Daily.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått
Annons