TV: 5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte visste
0:47

Efter reklamen: TV: 5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte visste

(0:47)

Slå på ljud

Mia och Jesper Parnevik är ett av favoritparen i kändis-Sverige. De två har varit tillsammans i över 30 år, har fyra vuxna barn tillsammans, och har också blivit morföräldrar de senaste åren när dottern Penny Parnevik fått två barn.

I Parneviks, familjens realityserie som sändes i TV3 under några år, fick tittarna ta del av parets fina relation, och se hur de fortfarande visar varandra kärlek och ömhet efter alla år tillsammans.

Men under alla år har saker gått upp och ner för Mia och Jesper, som i de flesta par som varit tillsammans länge. I ett inlägg på Instagram visar Mia Parnevik upp två gamla bild på henne och kärleken, som hennes följare inte har fått se tidigare.

Mia och Jesper Parneviks fina kärlekshistoria i bilder

Mia Parneviks ord om relationen med Jesper

På den första bilden sitter de två tätt tillsammans, samtidigt som Jesper Parnevik ser ut att ha en stor snusprilla under överläppen. Den andra bilden föreställer hur paret sitter på en mur i solen med ett blått hav bakom sig.

”Vår väg var inte alltid spikrak och enkel. Visst fanns det stunder då det kändes som att hela världen var emot oss men våra olikheter gjorde oss starkare, och kärleken var alltid starkast. Jag älskar att vi vågade, jag älskar oss och jag älskar vår kärlekshistoria”, skriver Mia Parnevik i inlägget, där hon också gör reklam för en ny ungdomsfilm, nämligen nyversionen av 80-talsklassikern Vinterviken.

Mia Parnevik opererad – meddelandet från sjukhussängen

Bland kommentarerna är det många som hyllar parets fina relation och skickar kärlek till dem.

TV: Veckans snackisar du inte vill missa
0:48

Efter reklamen: TV: Veckans snackisar du inte vill missa

(0:48)